grazia

Lifestyle

Očaravajuće! Kraljevska deca sa mamom Kejt spremala jubilejske kolače

Kejt Midlton i princ Vilijam, ove nedelje, podelili su na zvaničnom instagram profilu fotografije royal mame kako sa prinčevima Džordžom i Luisom i princezom Šarlot sprema kolače povodom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

„Spremanje kolača za lokalnu zajednicu u Kardifu da uživaju na uličnoj zabavi povodom platinastog jubileja, koja se održava danas!“ stajalo je u opisu videa montažnih fotografija. „Nadamo se da vam se sviđaju!"

Na slikama, napravljenim u prozračnoj kuhinji ukrašenoj zastavicama sa simbolom engleske zastave, Džordž (8), Šarlot (7) i Luis (4), bili su preslatki u nezvaničnim outfitima - polo majicama i šortsevima, dok su pripremali, sipali i mešali sastojke za kolače. Šarlot je sipala brašno u činiju dok je Džordž posmatrao, a Luis ga je sam vešto prosijavao.

Za poslednji i najbolji korak u pripremi, svo troje dece bilo je zaintrigirano. Mama Kejt, takođe u ležernom stajlingu - roze košulji i farmerkama, stavljala je glazuru na vrhove kolačića. Posebno ponosna na zajednički trud, Šarlot je poskakivala od radosti, dok se Džordž smejao njenoj reakciji. Klip je završen fotografijom majke i ćerke kako se smeše jedna drugoj.

Kraljevska porodica ispekla je poslastice uoči posete Kardifu u Velsu, gde su se Džordž i Šarlot pridružili svojim roditeljima u kraljevskoj šetnji i upoznali izvođače uoči specijalnog koncerta održanog povodom 70-godišnje vladavine kraljice Elizabete.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Najbolji znaju zašto: Ukinite Instagram, počnite da pišete dnevnik

Kako vam svakodnevno beleženje utisaka o stvarima koje vam se događaju, bilo da vas pritiskaju ili raduju, može preokrenuti život.

Lifestyle

Kako izgleda univerzitet za seks biznis?

Svet je dobio prvu zvaničnu školu za radnice u industriji za odrasle, ali se među hiljadama brucoša beleže i mnogo drugi koji žele da postanu uspešni preduzetnici.

Lifestyle

Najbolji memoari koje ćete pročitati: Majkl Džej Foks

Nova knjiga Majkla Džej Foksa sa takvim humorom pripoveda o teškim životnim izazovima da je kritičari smatraju prekretnicom u žanru memoara.

Lifestyle

Putujte Srbijom i ostvarujte popuste na svakom koraku

Uz bezbrižno plaćanje, stvarajte nove uspomene!

Lifestyle

Da li želite da spavate kao beba? Zavirite u londonsku "utrobu"!

Dizajniran da oponaša sigurnost majčine utrobe, ovaj krevet pruža savršen san daleko od kuće.

Lifestyle

Kako se vodi ljubav u 21. veku?

Novi pogledi na komunikaciju među partnerima menjaju mnogo toga.

Lifestyle

Mali vodič za bezalkoholna pića sa ukusom alkohola

Šta da pijete u izlasku, ako ne želite alkohol?

Lifestyle

Tek kada vas ona fotografiše možete reći da ste uspeli!

Eni Lebovic nije samo fotograf, ona je slikarka snažnih duša.

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.