grazia

Lifestyle

Očaravajuće! Kraljevska deca sa mamom Kejt spremala jubilejske kolače

Kejt Midlton i princ Vilijam, ove nedelje, podelili su na zvaničnom instagram profilu fotografije royal mame kako sa prinčevima Džordžom i Luisom i princezom Šarlot sprema kolače povodom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

„Spremanje kolača za lokalnu zajednicu u Kardifu da uživaju na uličnoj zabavi povodom platinastog jubileja, koja se održava danas!“ stajalo je u opisu videa montažnih fotografija. „Nadamo se da vam se sviđaju!"

Na slikama, napravljenim u prozračnoj kuhinji ukrašenoj zastavicama sa simbolom engleske zastave, Džordž (8), Šarlot (7) i Luis (4), bili su preslatki u nezvaničnim outfitima - polo majicama i šortsevima, dok su pripremali, sipali i mešali sastojke za kolače. Šarlot je sipala brašno u činiju dok je Džordž posmatrao, a Luis ga je sam vešto prosijavao.

Za poslednji i najbolji korak u pripremi, svo troje dece bilo je zaintrigirano. Mama Kejt, takođe u ležernom stajlingu - roze košulji i farmerkama, stavljala je glazuru na vrhove kolačića. Posebno ponosna na zajednički trud, Šarlot je poskakivala od radosti, dok se Džordž smejao njenoj reakciji. Klip je završen fotografijom majke i ćerke kako se smeše jedna drugoj.

Kraljevska porodica ispekla je poslastice uoči posete Kardifu u Velsu, gde su se Džordž i Šarlot pridružili svojim roditeljima u kraljevskoj šetnji i upoznali izvođače uoči specijalnog koncerta održanog povodom 70-godišnje vladavine kraljice Elizabete.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Poručite nove linije Samsung televizora i osvojite pravo na fantastične poklone

Samsung Neo QLED i OLED televizori sada su dostupni za prednarudžbinu.

Lifestyle

Vodič za spavanje: Kako da osigurate sebi što duži i kvalitetniji san

U današnje vreme miran san predstavlja luksuz i to na planetarnom nivou, a misaona je imenica i za mnoge naše sugrađane – predlažemo vam šta sve možete da uradite kako biste sebi o...

Lifestyle

Fejsbuk je za roditelje?

Generacija Z ne silazi s interneta, ali napušta ili zaobilazi najstariju živu društvenu mrežu. Gde su oni sada, a ko je ostao?

Lifestyle

Pronađi inspiraciju i probudi svoju kreativnost

Da li inspiraciju pronalazimo mi sami ili ona pronalazi nas?

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!