Lifestyle

Očaravajuće! Kraljevska deca sa mamom Kejt spremala jubilejske kolače

Kejt Midlton i princ Vilijam, ove nedelje, podelili su na zvaničnom instagram profilu fotografije royal mame kako sa prinčevima Džordžom i Luisom i princezom Šarlot sprema kolače povodom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

„Spremanje kolača za lokalnu zajednicu u Kardifu da uživaju na uličnoj zabavi povodom platinastog jubileja, koja se održava danas!“ stajalo je u opisu videa montažnih fotografija. „Nadamo se da vam se sviđaju!”

Na slikama, napravljenim u prozračnoj kuhinji ukrašenoj zastavicama sa simbolom engleske zastave, Džordž (8), Šarlot (7) i Luis (4), bili su preslatki u nezvaničnim outfitima – polo majicama i šortsevima, dok su pripremali, sipali i mešali sastojke za kolače. Šarlot je sipala brašno u činiju dok je Džordž posmatrao, a Luis ga je sam vešto prosijavao.

Za poslednji i najbolji korak u pripremi, svo troje dece bilo je zaintrigirano. Mama Kejt, takođe u ležernom stajlingu – roze košulji i farmerkama, stavljala je glazuru na vrhove kolačića. Posebno ponosna na zajednički trud, Šarlot je poskakivala od radosti, dok se Džordž smejao njenoj reakciji. Klip je završen fotografijom majke i ćerke kako se smeše jedna drugoj.

Kraljevska porodica ispekla je poslastice uoči posete Kardifu u Velsu, gde su se Džordž i Šarlot pridružili svojim roditeljima u kraljevskoj šetnji i upoznali izvođače uoči specijalnog koncerta održanog povodom 70-godišnje vladavine kraljice Elizabete.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.