Krah još jednog holivudskog para: Meril Strip se razvela od Dona Gamera

Ova godina nije bila najbolja godina za romanse slavnih, ako sudimo prema čuvenim holivudskim parovima kao što su Sofija Vergara i Džo Manganijeli, Vil Smit i Džada Pinket Smit, Džo Džonas i Sofi Tarner. Ali niko nije mogao da predvidi dodavanje Meril Strip i Dona Gamera listi.

„Don Gamer i Meril Strip su razdvojeni više od 6 godina, i iako će uvek brinuti jedno o drugom, izabrali su odvojene živote“, rekao je portparol bivšeg para.

Ova vest je svakako šok, jer dok je njihovo poslednje javno pojavljivanje bilo zajedno na dodeli Oskara 2018, Strip je nosila svoju burmu u petak na dodeli nagrada Princesa de Asturias 2023.

Bivši par se prvi put sreo 1978. godine, a kasnije se venčao samo šest meseci kasnije. Od samog početka, svoju vezu držali su podalje od očiju javnosti. Jedan od najcenjenijih holivudskih parova, paralelno je jačao jedno drugo – Meril je postala jedna od najvećih glumica današnjice, dok je Gamer stekao slavu u svetu umetnosti kao cenjeni vajar.

Razdvojeni par deli četvoro dece: Henrija Vulfa (43), Mejmi Gamer (40), Grejs Gamer (37) i Luizu Džejkobson (30). Imaju i petoro unučadi: dvoje unuka od Volfa, dvoje unuka od Mejmi i jedno novorođeno unuke od Grejsa .

foto: Profimedia

Tekst: Grazia