Leto nije gotovo

Toliko dugo smo čekali leto i sunce da nas ogreje, letnje odmore i putovanja na morske destinacije, beskrajno duge šetnje pored reke i tople noći. A sada, kada nam je stigao septembar, imamo osećaj kao da je celo leto prošlo za tren.

Pitamo se, kad pre smo izvadili jakne, kabanice i kišobrane iz ormara. Živa na termometrima se vrtoglavo spušta, a ne obećava ponovni rast. Povratak sa odmora i plaža, u poslovnu i životnu rutinu nije nimalo lak i nosi sa sobom razne izazove i dosadne promene raspoloženja. Smanjuje nam se energija i sve radije ćemo šetnje i druženja zameniti ostankom na kauču, ispred televizora i sa telefonom u ruci.

Zato se uvek treba setiti da sreću čine male stvari. Trenuci radosti i zahvalnosti čine naše živote ispunjenim. Zar nije divno što možemo na toliko načina da ugodimo sebi i podsetimo se da je promena jedina konstanta, i da će baš kao i zima, proleće i jesen, i leto ponovo doći?

Suština je zadržati entuzijazam u sebi. Pronaći leto u sebi, zadržati vedrinu i u onim danima kad stvari ne idu tako glatko. Prisetimo se kako jedna prijatna šetnja pored reke ili razgovor sa prijateljem uz omiljeno piće može popraviti raspoloženje. Tako je mnogo lepih mesta kojih se možemo podsetiti, ili ih po prvi put obići, a tako mnogo razloga da uživamo u jednostavnim stvarima.

Egzotika popravlja raspoloženje

Naš predlog za vas su vrcave letnje note koje ćete okusiti u svakom gutljaju najpopularnijeg sajdera neodoljivih voćnih ukusa – Somersby, a koji će zasigurno upotpuniti svaki trenutak, bilo da ga poklanjate sebi ili provodite sa nekim. A da ti trenuci budu još posebniji, Somersby je ponudio nezaboravni spoj tropskog manga i osvežavajuće limete u jednoj flašici punoj egzotike – Somersby Mango & Lime! Posetite zvaničnu Instagram stranicu @SomersbySrbija i pogledajte kako to drugi uživaju u svom omiljenom sajderu, ili postavite i vi fotografiju i inspirišite druge. Budite kreativni, budite pozitivni, inspiraciju pronađite u jednostavnim stvarima, a onda krupnim koracima ka svemu što u vama budi entuzijazam.

Naš savet za besprekorni užitak u Somersby sajderu: piti ga dobro rashlađenog u čaši punoj leda. Živeli!

Tekst: Promo

Foto: Promo