Kako da kupujete luksuzne stvari?

Dok nove kolekcije stižu na rafove i u editorijale modnih magazina, tako se lagano pune i naše liste želja. Bilo da nadograđujete svoj pažljivo građeni stil ili se vodite parolom „nova sezona, nova ja“, izbor pred vama sigurno neće biti lak, ali mi imamo predlog kako da on bude malo lepši i pamtljiviji. Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Kao korisnik Mastercard Premium platnih kartica izdatih u Srbiji, na raspolaganju imate Mastercard Travel Rewards, program osmišljen tako da otvara vrata prestižnih svetskih butika, hotela, spa centara, restorana i mnogih drugih sadržaja. Bilo da tražite nešto jedinstveno ili neku posebnu ponudu za destinaciju za odmor, kada kupujete Mastercard Premium karticom, koja ispunjava uslove za učešće u programu, ostvarujete automatski povrat novca. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca, pri čemu se ponude unutar programa osvežavaju i proširuju kvartalno.

Ukoliko putujete u Italiju, očekuju vas popusti u Furla i Pinko buticima, kao i na Hertz rent-a-car usluge. Ako je vaš izbor odmor u Francuskoj, ne propustite benefite koje možete da ostvarite u Kooples radnjama, Printemps luxury robnim kućama ili HardRock Caféu. Odmarate u Španiji? Čekaju vas pogodnosti u Escada radnjama.

Zato, odaberite svoju destinaciju i uživajte u putovanju uz pogodnosti.

Foto: Promo

Tekst: Promo