grazia

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Dok nove kolekcije stižu na rafove i u editorijale modnih magazina, tako se lagano pune i naše liste želja. Bilo da nadograđujete svoj pažljivo građeni stil ili se vodite parolom „nova sezona, nova ja“, izbor pred vama sigurno neće biti lak, ali mi imamo predlog kako da on bude malo lepši i pamtljiviji. Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Kao korisnik Mastercard Premium platnih kartica izdatih u Srbiji, na raspolaganju imate Mastercard Travel Rewards, program osmišljen tako da otvara vrata prestižnih svetskih butika, hotela, spa centara, restorana i mnogih drugih sadržaja. Bilo da tražite nešto jedinstveno ili neku posebnu ponudu za destinaciju za odmor, kada kupujete Mastercard Premium karticom, koja ispunjava uslove za učešće u programu, ostvarujete automatski povrat novca. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca, pri čemu se ponude unutar programa osvežavaju i proširuju kvartalno.

Ukoliko putujete u Italiju, očekuju vas popusti u Furla i Pinko buticima, kao i na Hertz rent-a-car usluge. Ako je vaš izbor odmor u Francuskoj, ne propustite benefite koje možete da ostvarite u Kooples radnjama, Printemps luxury robnim kućama ili HardRock Caféu. Odmarate u Španiji? Čekaju vas pogodnosti u Escada radnjama.

Zato, odaberite svoju destinaciju i uživajte u putovanju uz pogodnosti.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Najbolji znaju zašto: Ukinite Instagram, počnite da pišete dnevnik

Kako vam svakodnevno beleženje utisaka o stvarima koje vam se događaju, bilo da vas pritiskaju ili raduju, može preokrenuti život.

Lifestyle

Kako izgleda univerzitet za seks biznis?

Svet je dobio prvu zvaničnu školu za radnice u industriji za odrasle, ali se među hiljadama brucoša beleže i mnogo drugi koji žele da postanu uspešni preduzetnici.

Lifestyle

Najbolji memoari koje ćete pročitati: Majkl Džej Foks

Nova knjiga Majkla Džej Foksa sa takvim humorom pripoveda o teškim životnim izazovima da je kritičari smatraju prekretnicom u žanru memoara.

Lifestyle

Putujte Srbijom i ostvarujte popuste na svakom koraku

Uz bezbrižno plaćanje, stvarajte nove uspomene!

Lifestyle

Da li želite da spavate kao beba? Zavirite u londonsku "utrobu"!

Dizajniran da oponaša sigurnost majčine utrobe, ovaj krevet pruža savršen san daleko od kuće.

Lifestyle

Kako se vodi ljubav u 21. veku?

Novi pogledi na komunikaciju među partnerima menjaju mnogo toga.

Lifestyle

Mali vodič za bezalkoholna pića sa ukusom alkohola

Šta da pijete u izlasku, ako ne želite alkohol?

Lifestyle

Tek kada vas ona fotografiše možete reći da ste uspeli!

Eni Lebovic nije samo fotograf, ona je slikarka snažnih duša.

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...