grazia

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Dok nove kolekcije stižu na rafove i u editorijale modnih magazina, tako se lagano pune i naše liste želja. Bilo da nadograđujete svoj pažljivo građeni stil ili se vodite parolom „nova sezona, nova ja“, izbor pred vama sigurno neće biti lak, ali mi imamo predlog kako da on bude malo lepši i pamtljiviji. Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Kao korisnik Mastercard Premium platnih kartica izdatih u Srbiji, na raspolaganju imate Mastercard Travel Rewards, program osmišljen tako da otvara vrata prestižnih svetskih butika, hotela, spa centara, restorana i mnogih drugih sadržaja. Bilo da tražite nešto jedinstveno ili neku posebnu ponudu za destinaciju za odmor, kada kupujete Mastercard Premium karticom, koja ispunjava uslove za učešće u programu, ostvarujete automatski povrat novca. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca, pri čemu se ponude unutar programa osvežavaju i proširuju kvartalno.

Ukoliko putujete u Italiju, očekuju vas popusti u Furla i Pinko buticima, kao i na Hertz rent-a-car usluge. Ako je vaš izbor odmor u Francuskoj, ne propustite benefite koje možete da ostvarite u Kooples radnjama, Printemps luxury robnim kućama ili HardRock Caféu. Odmarate u Španiji? Čekaju vas pogodnosti u Escada radnjama.

Zato, odaberite svoju destinaciju i uživajte u putovanju uz pogodnosti.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da napravite moderan CV u 2023. godini?

Ili- kako da se predstavite u najboljem svetlu?

Lifestyle

Poručite nove linije Samsung televizora i osvojite pravo na fantastične poklone

Samsung Neo QLED i OLED televizori sada su dostupni za prednarudžbinu.

Lifestyle

Vodič za spavanje: Kako da osigurate sebi što duži i kvalitetniji san

U današnje vreme miran san predstavlja luksuz i to na planetarnom nivou, a misaona je imenica i za mnoge naše sugrađane – predlažemo vam šta sve možete da uradite kako biste sebi o...

Lifestyle

Fejsbuk je za roditelje?

Generacija Z ne silazi s interneta, ali napušta ili zaobilazi najstariju živu društvenu mrežu. Gde su oni sada, a ko je ostao?

Lifestyle

Pronađi inspiraciju i probudi svoju kreativnost

Da li inspiraciju pronalazimo mi sami ili ona pronalazi nas?

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!