3 najveća otkrića u memoarima Britni Spirs kojima je svet užasnut

Britni Spirs konačno priča svoju priču pod sopstvenim uslovima u svojim memoarima "Žena u meni".

Britni Spirs, mlada ikona pop kulture, konačno je spremna da ispriča svoju priču pod sopstvenim uslovima.

Iako je snimila brojne pesme koje ostaju trajno upečatljive u duhu vremena pop kulture i priredila legendarne koncerte koji zaslužuju svoju knjigu, kada je u pitanju njen lični život, bilo bi potcenjivanje reći da nije prošla kroz mnoge prepreke. Najzloglasnija je sudska odluka, u kojoj je njenom ocu bila data potpuna kontrola nad njenim ličnim i finansijskim odlukama 13 godina. Tek krajem 2021. Godine Spirs je konačno dobila slobodu.

U poslednje vreme, Britni je ponovo dospela na naslovne strane zbog svog veoma javnog razvoda od Sema Asgarija. Od optužbi za varanje do Asgarijeve navodne želje da ponovo pregovara o predbračnom ugovoru, pevačica ne može dugo da ostane podalje od medijskog fokusa.

Međutim ono čime je javnost najviše okupirana u vezi sa Britni jesu njenji predstojeći memoari Žena u meni, u kojima se pevačica osvrnula na karijeru, detinjstvo, životne borbe i mnoge druge intimne detalje za koje niko nikada ranije nije čuo. Tri saznanja odjeknula su internetom kao eksplozija.

Zatrudnela je dok je bila u vezi sa Džastinom Timberlejkom

Svi znaju za bivšu romansu Britni i Džastina Timberlejka, ali ono što je šokiralo svet je njeno otkriće da je bila trudna sa njegovim detetom i da je kasnije abortirala jer pevač „nije bio spreman da bude otac“.

„Bilo je iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Toliko sam volela Džastina. Uvek sam očekivala da ćemo jednog dana imati porodicu”, napisala je ona. “To bi bilo mnogo ranije nego što sam očekivala. Ali Džastin definitivno nije bio srećan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni da imamo bebu u našim životima, da smo premladi.”

Ona je nastavila: „Da je to bilo prepušteno samo meni, nikada to ne bih uradila. A ipak je Džastin bio toliko siguran da ne želi da bude otac.“

Bila je prestrašena od zmije na njenom čuvenom VMA nastupu 2001.

lako je to bio jedan od najpoznatijih nastupa na dodeli nagrada, gde je slavno držala albino pitona dok je pevala „I’m A Slave 4 U“, u svojim memoarima Britni otkriva Koliko je bila užasnuta u tom trenutku.

„Sve što sam smela je da gledam dole, jer sam osećala da ako bih podigla pogled i uhvatila njegov pogled to bi me ubilo. Ponavljala sam sebi: ‘Samo nastupaj, samo koristi noge i nastupaj.’ Ali ono što niko ne zna je da dok sam pevala, zmija je prinela glavu do mog lica, pravo do mene, i počela da sikta. Razmišljala sam: ‘Jel je ovo stvarno? …jezik proklete zmije mi je pred licem.”

Trebalo je da glumi umesto Rejčel Adams u filmu “Notebook”

Beležnica je nesumnjivo jedan od najpopularnijih holivudskih filmova, ali trebalo je da izgleda mnogo drugačije. Britni je skoro dobila ulogu Eli, jer se kasting sveo na nju i Rejčel Mekadams. Kao što svi znamo, na kraju je uloga dodeljena Rejčel, odluka koju je Spirs smatrala olakšanjem.

Foto: Profimedia