Najbolji trenuci sa proslave 18. rođendana magazina Grazia

Na prelepom rooftop-u hotela Metropol, magazin Grazia je proslavio svoj osamnaesti rođendan, pretvarajući prvi dan leta u nezaboravan događaj. Ovaj izuzetan jubilej okupio je veliki broj zvanica, koje su se pridružile slavlju u elegantnoj, letnjoj atmosferi, uz spektakularan panoramnski pogled na Beograd.

Ova nezaboravna proslava savršeno je odražavala stil i duh magazina Grazia, koji nas već 18 godina inspiriše, povezuje i vodi kroz svet mode, kulture i luksuza.

Među zvanicama bili su brojni uticajni ljudi iz sveta mode, muzike, glume i umetnosti. Njih je pozdravila urednica magazina Grazia, Milena Kitić, dirljivim govorom, naglašavajući značaj ovog jubileja i zahvaljujući svima na podršci tokom godina.

Veče je bilo obojeno odličnom muzikom zahvaljujući talentovanim DJ-evima, Lutonu i Šćepi, koji su svojim ritmovima oduševili prisutne. Poseban doprinos magiji događaja dao je specijalni gost, Petar Wagner Fantom, čiji je jedinstveni muzički stil stvorio nezaboravnu atmosferu i dodatno uzdigao čaroliju večeri na novi nivo.

Zvanice su uživale u vrhunskim vinima vinarija Matijašević i Tikveš, kao i u Hendrick’s ginu, što je dodatno obogatilo gastronomsku ponudu večeri, stvarajući jedinstveno iskustvo za sva čula.

Poseban pečat proslavi dao je brend Lovren ističući vezu između lepote i stila koju Grazia već 18 godina neguje. Lovren kozmetika koja se može naći u BENU apotekama je predstavila svoje najnovije proizvode, pružajući gostima mogućnost da ih isprobaju i uvere se u njihov kvalitet.

Gosti su tokom tople letnje večeri mogli da se osveže popularnim Cedevita napicima, dok je Glo omogućio modernu alternativu za pušače, nudeći inovativne proizvode koji su postali hit među prisutnima. Big Fashion Outlet Inđija dao je svoj doprinos događaju, unoseći dašak sofisticiranosti i elegancije, te obezbedivši photo booth gde su zvanice mogle ovekovečiti svoje prisustvo kroz instant izrađene fotografije.

U galeriji pogledajte delić atmosfere sa Summer Glam partyja.

Proslava 18. rođendana magazina Grazia bila je savršen način da se oda priznanje svim godinama rada i truda, kao i da se naglasi posvećenost magazina svojim čitaocima i partnerima. Hvala svima koji su bili deo ovog nezaboravnog događaja!

Foto: Aleksandar Crnogorac, Milica Beloica