Najelegantniji mini gedžet namenjen samo jednoj grupi ljudi

Gedžeti su postali sastavni deo naše svakodnevice i lagali bismo kada bismo rekli da nam nisu znatno olakšali život. Nama se naročito dopadaju oni koji predstavljaju manje štetnu alternativu nekim lošim navikama, a jedan baš takav trenutno je u fokusu.

Potpuno smo svesni da je pušenje cigareta štetno. No, nekih navika nije lako odreći se čak i u slučaju kada se može prestati sa lošom navikom, te je sasvim prirodno da želimo da pronađemo bolju alternativu. Jedna od takvih alternativa je lil SOLID uređaj koji zagreva pravi duvan ali ne stvara vatru, dim i pepeo.

lil SOLID jeste sve ono što dobar gedžet treba da bude – mali je, elegantan, moderan i kompaktan što se savršeno uklapa u našu omiljenu premisu “manje je više”. Lako ćete ga koristiti i nositi svuda sa sobom (inače, težak je samo 99 grama!) budući da su punjač i držač spojeni u jedan uređaj sa dugmetom i LED indikatorom. 

Kada je reč o performansama ovog uređaja koji predstavlja bezdimnu alternativu pušenju cigareta, on obezbeđuje od 20 do maksimum 25 korišćenja sa jednim punjenjem i 3 uzastopna bez punjenja između upotrebe, a budući da emituje znatno niži nivo štetnih sastojaka u poređenju sa cigaretama, jasno je zbog čega mu se rado okrećemo.

S obzirom na to da se zasniva na principu smanjenja štete, lil SOLID zagreva duvan iznutra, upotrebom indukcione igle za zagrevanje, čime se izbegava sagorevanje duvana, te smanjuje izlaganje nekoj od hiljada štetnih i potencijalno štetnih materija koje se tim procesom oslobađaju. lil SOLID je namenjen isključivo odraslim pušačima koji bi inače nastavili da koriste cigarete, ali iako jeste bolja alternativa, nijedan proizvod ovog tipa nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Ukoliko ovog proleća želite da uložite u novi omiljeni gedžet koji će vas pritom podstaći da uradite nešto bolje za sebe, lil SOLID će vrlo rado biti vaš saveznik!

PROMO