Srpski Holivud: 8 najlepših mladih parova na domaćoj javnoj sceni

Trend popularizacije poznatih parova, postao je kult u Holivudu, ali čini se da ništa manje nije aktuelan ni u Srbiji. A kako i ne bi bio? Mladi scenski parovi posvećeni glumi i sjajnim ostvarenjima u kojima upravo uživamo, kako na velikom platnu tako i kraj naših malih ekrana, preneli su svoju obostranu strast i u privatnom životu.

Njih, pored ljubavi prema sedmoj umetnosti, privukla je i međusobna simpatija, koja je kod većine prerasla u brak – koji je, kod nekih, ubrzo krunisan i decom. Duo poput Tamare Dragičević i Petra Benčine ili Nine Janković i supruga Mateje Dičića vraća nam veru u ljubav “do kraja života”, dok za neke nove mlade ljubavnike, kao što su Miloš Biković i Ivana Malić, i Teodora Dragićević i Nedim Nezirović (koje upravo gledamo u seriji “Nečista krv”) navijamo svim silama.

Bilo da su već našli svoju drugu polovinu jedno u drugome (i već dobili  potomke) ili još uvek istražuju granice svoje ljubavi, predstavljamo vam 8 najlepših mladih parova na srpskoj sceni, koji svojim talentom, popularnošću i zajedničkom pojavom u potpunosti pariraju onim holivudskim.

Priredila: T. Mišović

Foto: Instagram