grazia

Lifestyle

Ne, ne Donaldu: kome je Melanija Tramp čestitala Dan zaljubljenih

Na dan inauguracije novog američkog predsednika, Melanija Tramp podnela je ostavku ne samo na dužnosti prve dame zemlje, već je napustila i službeni instagram @flotus, koji tradicionalno „nasleđuje“ sledeća prva dama.

Istog dana pokrenula je svoj lični, prvi Instagram - @melaniatrump i odmah dobila oko 2 miliona pratilaca jednim postom uz oproštajni govor.

Čini se da je dolaskom kineske Nove godine Melanija odlučila da svoj profil razvija aktivnije i u dobrotvorne svrhe - u znak podrške svom novom radnom mestu. Govorimo o fondaciji Budi najbolji, inicijativi same Tramp koja ima za cilj da pomogne deci.

Stoga su se čestitke na Dan zaljubljenih od bivše prve dame, koja sada ne živi u snežnom Vašingtonu, već na toploj obali na Floridi, pokazale posebnim. Možda je u privatnom kućnom okruženju čestitala mužu 14. februar, ali javno je dan posvetila deci koju je tokom ove tri godine upoznala na svom položaju tokom posete Nacionalnom institutu za zdravlje.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.

Lifestyle

Letnji raspust je u Stadionu

Letnje aktivnosti za najmlađe.

Lifestyle

Bogatiji od kraljice: Kako je Dejvid Bekam postao milijarder

Bekamova imovina, udružena sa prihodima njegove supruge Viktorije, vrtoglavo raste iz godine u godinu.