grazia

Lifestyle

Ne propustite priliku da osvojite fantastični Samsung Galaxy S22!

Mobilni telefon je ona "sitnica" bez koje ne možemo da zamislimo svoj dan. Počevši od buđenja i iščitavanja vesti, preko proveravanja društvenih mreža i praćenja koraka, pa sve do kreiranja sadržaja, fotografija i video zapisa, kojima beležimo sve nama važne trenutke i uspomene. I baš zato što je pametni telefon tako važan segment našeg života, jasno je da želimo da odaberemo najbolje - model koji će ispuniti sve naše potrebe i zahteve.

U tom kontekstu, Samsung Galaxy S22 serija telefona predstavlja “must have” gedžete za svaki dan i svaku vašu kreativnu zamisao. Svojim najnovijim modelima, Samsung ponovo pomera granice pametnih telefona i nudi mogućnosti koje do sada nismo iskusili.

Šta nam se naročito dopada kod Samsung Galaxy S22 serije?

Modele Samsung Galaxy S22 i Samsung Galaxy S22 Plus karakteriše prefinjen dizajn upečatljivih boja koji su po performansama još veličanstveniji. Jedan od glavnih aduta je moćna kamera koja ove modele čini profesionalnom opremom koja staje u jednu ruku. Poseban akcenat stavlja se na Nightography koja omogućava kreiranje noćnih fotografija i video-snimaka jasnih kao da su nastali po danu. Profesionalna kamera snima jasan i stabilan, “tečni” video, kao i super oštre fotografije visokog kvaliteta. Još jedna dobra vest? Baterija telefona se inteligentno prilagođava načinu na koji koristimo telefon, te traje daleko duže od 24 sata.

Samsung Galaxy S22 Ultra elegantan je i odvažan, i po prvi put dolazi sa S Pen olovkom koja se nalazi u samom telefonu što ga približava moćima Note uređaja. Zahvaljujući najbržem Galaxy čipu do sada, moći ćete da uživate u spektakularnim noćnim snimcima, neverovatno jasnim fotografijama u bilo koje doba dana i optimizovanom gejming doživljaju. Ovaj model se takođe može pohvaliti inteligentnom baterijom koja traje duže nego što jedan dan ima sati, kao i profesionalnom kamerom koja čak i po noći ne narušava kvalitet snimljenog sadržaja. 

Želite da osvojite fantastičan Samsung Galaxy S22? Onda nemojte propustiti naš nagradni konkurs!

Sve što treba da uradite jeste da pratite Instagram profile Samsung Srbija i Harper's BAZAAR Serbia i da na svom otključanom Instagram profilu objavite noćnu fotografiju uz #SamsungxHarpersBazaar. Najkreativnija će biti nagrađena ovim moćnim uređajem. 

Kreativni konkurs će trajati do četvrtka, 31. marta, a pobednik će biti proglašen u ponedeljak, 4. aprila.

Pravila konkursa možete pročitati OVDE.

Budite kreativni i srećno!

PROMO

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda

Kompanija uvek pažljivo osluškuje iskustva svojih potrošača, i na toj osnovi razvija svoj ekosistem proizvoda koji mogu da obezbede besprekorno AI iskustvo.

Lifestyle

Holivudske zvezde koje imaju poznate očeve

Ove zvezde pratile su stope svojih slavnih roditelja.

Lifestyle

10 karakteristika mentalno zdravih ljudi

Kako mentalno zdravlje izgleda u stvarnom životu?

Lifestyle

NEW MOMENT SE VRATIO KUĆI

Mnoge poznate ličnosti poput Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević, Bojana Perića, Ane Štajdohar i Nikole Demonje, Stefana i Danijele Buzurović okupile su se na New Moment ž...

Lifestyle

Da li želite da provedete noć u Skubi Du kombiju? Sada imate mogućnost!

Zavirite u unutrašnjost legendarnog Mystery Machine - vozila družine uz koju smo odrastali!

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

Pokažite drugima koliko vredite.

Lifestyle

Kako da uništite vezu u 5 lakih koraka

Ukoliko želite da vaša veza bude zdrava, kvalitetna i dugovečna - radite sve suprotno!

Lifestyle

6 znakova da je vašem partneru i vama potrebna pauza

Nažalost, faza medenog meseca u vezi ne može da traje zauvek...

Lifestyle

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu "Banka pod vašim prstima"

Banca Intesa je, u okviru projekta "Banka pod vašim prstima", predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera.