Nestvarna: Devojčica koja je svojom lepotom sa samo 5 godina očarala svet

Ubrzo nakon što je poznata fotografkinja Mofe Bamujiva objavila portret petogodišnje Jare Ijalane iz Nigerije, slika je preko noći postala viralna, a malena proglašena najlepšom devojčom sveta.

Prodorno zelene oči, gusta kovrdžava kosa i baršunasta koža i njeno perfektno držanje odaju utisak mini-supermodela koji je modni svet jedva čekao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

“Oh da, ona je ljudsko biće! Takođe je i anđeo!” Opisala je fotografkinja devojčicu, opčinjena njenim nestvarnim izgledom. “Mogla sam da je nasmejem i na portretu predstavim taj momenat, ali želela sam svi da osete njenu predivnu prirodnost gledajući u te ozbiljne oči. Pozira poput odrasle osobe!”.

Nezvanična najmlađa miss sveta ima dve starije sestre, Jomi (10) I Jobu (13), čija lepota je takođe nemerljiva i uhvaćena fotoaparatom čuvene Mofe.

Magazin “People” podržao je ovu titulu, te svrstao Jare u najlepše devojčice sveta, a potom je postala je internacionalni model. Tri godine kasnije, ona sarađuje sa brojnim svetskim modnim kućama, predstavljajući njihove dečije linije.

Foto: Instagram

Priredila: T.M.