Neverovatne ideje sa Instagrama za dekoraciju balkona ili terase

Bilo da imate veliku terasu ili mali balkon, pogledajte ideje za ukrašavanje koje smo izdvojili za vas i inspirišite se.

Leto je pred nama i svi volimo da duže sedimo na svojim balkonima i terasama, posebno kada su večeri tople. Potreban nam je udoban i topao osećaj čak i na našim otvorenim prostorima i zato smo danas okupili 12 neverovatnih ideja za ukrašavanje vašeg balkona i otvorenih prostora, tako da se osećate još lepše u okruženju koje je uređeno sa stilom.

Balkoni i terase koje ćete videti u našem izboru imaju jedan zajednički element – udobost. Dakle ukoliko provodite nekoliko sati na svom balkonu, definitivno vam treba nešto udobnije od jednostavne stolice.

Stvorite prijatnu atmosferu sa lampionima, zavesama i lampama i dajte teksturu i toplinu dodajući zemljane tonove. Dobićete dodatne bodove ako imate prostor za viseću mrežu ili ljuljašku.

Takođe, neophodan element za ukrašavanje balkona su saksije ispunjene biljkama i cvećem, jer pored toga što daju boje našem prostoru odišu prijatnim aromama koje na nas deluju opuštajuće. Ne zaboravite na bosiljak i lavandu koji će oterati komarce.

Pogledajte ideje za dekoraciju u nastavku, jer smo sigurni da ćete biti očarani i uredite svoj balkon ukoliko još uvek niste.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Coyle (@stylebybecks)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Coyle (@stylebybecks)