Novi broj magazina Grazia od danas u prodaji! Pred vama je dvobroj posvećen lepoti duha i tela

Od 30. juna na svim kioscima potražite svoju letnju inspiraciju! 

Nadahnuti letnjim ritmom, bilo da smo suncem okupani na peščanoj obali, sa očima u morskom beskraju, ili smo se vratili svakodnevici u vrelom gradu, primećujemo da vreme sporije teče i da je sve jednostavnije nego obično – iako nije. Upravo je taj odnos između prividnih protivrečnosti osnova letnjeg dvobroja Grazie.

Odavno je razbijena zabluda da su telo i um dva nepomirljiva  područja. Um je odgovoran za razmišljanje, a telo za akciju, ali su oba neophodna da bismo živeli. Naša gošća je Zoe Kida, kantautorka koja iz autobiografije, tog izdašnog izvora inspiracije, crpi veoma aktuelnu dilemu: da li je u životu bolje “ženski” mjaukati ili “muški” lajati. Umetnici su oduvek bili društvena avangarda, pa ako o tome niste skoro razmišljali, u ovom broju vas podsećamo na razloge.

A gost magazina Grazia, Rudolf van Vin, otkriva nam kako humor, oličen u iznenađenjima, leži ne samo u temelju njegovog gastronomskog umeća, nego i u celokupnom pogledu na svet.

Saznajte kako je ovog leta besmrtnost u trendu, i to ne samo među superbogatašima, i da li će novi pokret na društvenim mrežama, zvan deinfluensing, promeniti naš pogled na šopingholičarske navike.  

Lepota kao večita inspiracija i želja, koja podrazumeva jedinstvo duha i tela, u fokus stavlja brigu o telu izloženom suncu, odsustvo šminke i bezbrižnost, oličenu u aktivnostima koje napajaju dušu. 

Letnje lice mode poziva vas da se prepustite igri nonšalancije i romantike. Dok kreirate svoj stil u svemu, od mode do ličnog stava, ne zaboravite, sve je dozvoljeno, samo ne bonaca.

Vaš Grazia Serbia Team 

Fotografija: Veljko Lalović 

Stajling: Marko Mrkaja 

Kupaći kostim: Calzedonia 

Naočare za sunce: Old Celine