Stadion šoping centar slavi svoj 11. rođendan: Postanite Rimljani na jedan dan

Otkrijte čari antičkog Rima na interaktivnoj izložbi "KIDS IN ROMAN EMPIRE"

U antičko doba, u srcu Rimskog carstva, živeo je jedan hrabar narod, Rimljani. Njihova priča o moći, ljubavi, i umetnosti oživljava se na jednom posebnom mestu: šoping centru Stadion, koji slavi svoj 11. rođendan od 20. do 28. aprila. Posetioci će imati priliku da se presele u vreme antičkog Rima kroz interaktivnu izložbu “KIDS IN ROMAN EMPIRE”.

Ovaj jedinstveni doživljaj omogućiće vam da se osećate kao pravi Rimljani, oblačeći se u autentične kostime, slušajući priče o Romulu i Remu, osnivačima Rima, istražujući tajne rimske vojske i bitaka. Naučićete kako da računate kao Rimljani uz tajanstvene brojeve Rimskog carstva i istražite remek-dela antičkog Rima poput Koloseuma i mitskih gladijatora.

Pridružite se u stvaranju rimske umetnosti – pravljenju skulptura, slika i mozaika, dok upoznajemo i bogove poput Merkura i Venere. Nakon uspešno završene avanture, dobićete diplomu kao priznanje za vaše znanje o antičkom Rimu.

Ali, tu nije kraj čarima! Za odrasle posetioce, pripremljeni su posebni popusti 27. i 28. aprila kako bi mogli da uživaju u proslavi na poseban način.

I to nije sve! Svi posetioci šoping centra Stadion koji ostvare kupovinu u vrednosti od 2000 RSD ili više imaju šansu da osvoje NEZABORAVNO PUTOVANJE u RIM za celu porodicu!

Pridružite se u proslavi, stvorite nezaboravne uspomene i učite kroz igru i zabavu! Takođe, imaćemo i dva posebna giveaway-a kao dodatni poklon za sve one koji nas prate na društvenim mrežama @stadionshoppingcenter.

Vidimo se u Stadionu od 20. do 28. aprila, spremni da zajedno slavimo i pomeramo granice!

Program:

Subota 20. i nedelja 21. april: 12.00 – 20.00h

Ponedeljak – petak, 22 – 26. april: 15.00 – 20.00h

Subota 27. i nedelja 28. april: 12.00 – 20.00h

Napomene:

  • Uslov za učešće u interaktivnoj izložbi i radionicama KIDS IN ROMAN EMPIRE je potrošenih 2.000,00 RSD u bilo kojoj prodavnici u šoping centru Stadion uz račun kao dokaz.
  • Mogu se sabirati računi iz više prodavnica. Računi se mogu iskoristiti i za ubacivanje u kutiju za učešće u izvlačenju nagradnog putovanja u Rim za celu porodicu.
  • Sadržaj interaktivne izložbe KIDS IN ROMAN EMPIRE je namenjen deci od 4 do 12 godina.
  • Učešće je moguće isključivo uz prethodnu prijavu na licu mesta (nivo 0), a grupe će se formirati na svakih sat vremena (na pun sat), a poslednji termin je u 19h.
  • Broj dece u jednoj grupi je ograničen na 20, a prijave su moguće za sve dostupne naredne termine.
  • Jedna avantura traje oko 40 minuta. Biće neophodno da nam ostavite Vaše kontakt podatke i da sačekate svoje dete/decu na krajnjoj poziciji pre završetka avanture.
  • Uslov za učešće u izvlačenju nagradnog putovanja u Rim za celu porodicu je potrošenih 2.000,00 RSD u bilo kojoj prodavnici u šoping centru Stadion uz račun kao dokaz (mogu se sabirati računi iz više prodavnica). Kupon koji ćete dobiti na licu mesta, tokom naznačene satnice programa sa upisanim brojem računa i vašim podacima je potrebno ubaciti u kliritnu kutiju koja će se nalaziti na nivou 0. Važeći su samo računi iz perioda od 20. do 28. aprila.  Izvlačenje dobitnika će se obaviti u nedelju 28. aprila u 18 časova (ukoliko dobitnik nije prisutan biće kontaktiran radi naknadnog uručenja).
  • Program satnica: 20. i 21. april od 12h do 20h, 22 – 26. april od 15h do 20h i 27. i 28.april od 12h do 20h.

Promo