Skechers Slip-Ins event u Belom Dvoru: Predstavljena nova kolekcija patika sa “hands free” tehnologijom obuvanja

 

U četvrtak, 25. maja, u Belom dvoru u Beogradu, održan je Skechers Slip-Ins event koji je okupio neke od najuticajnijih ličnosti iz sveta mode i umetnosti, kao i brojne predstavnike fashion i lifestyle portala u Srbiji.

Središnja tačka događaja bila je promocija najnovije kolekcije patika Skechers Slip-Ins, čija je glavna odlika jedinstvena funkcionalnost – mogućnost obuvanja bez upotrebe ruku, što je postignuto naprednom tehnologijom i dizajnom. Inovativni jastučić na peti Heel Pillow™ drži stopalo na mestu, dok uložak od memorijske pene sa vazdušnim hlađenjem pruža osećaj neponovljive udobnosti. Hands free tehnologija iskombinovana je sa Stretch Fit® gornjim delom patike, što rezultira skladom stila i komfora.

Sve zvanice su na poklon dobile Skechers Slip-Ins patike, te su na licu mesta mogli isprobati hands free trend obuvanja koji najbolje oslikava slogan “Samo uskoči i kreni!”. U udobnost ovih patika uverili su se tokom šetnje po dvorskom kompleksu.

Za dobru atmosferu na događaju bila je zadužena DJ Sonja Pavlica, jedna od poznatijih ličnosti beogradske dj scene.

Skechers Slip-Ins event je potvrdio da su ove patike izbor ne samo poznatih ličnosti i influensera iz sveta mode i umetnosti, već i svih onih koji cene udobnost, stil i praktičnost.

Foto: Promo

Tekst: Promo