grazia

Lifestyle

Otkrijte zadovoljstvo putovanja uz Mastercard® Travel Rewards

Putovanja na različite svetske i evropske destinacije ponovo su aktuelizovane, aerodromi ponovo odišu životom a planiranje dugo iščekivanih putovanja je u punom jeku. Kafa u Rimu, šoping u Milanu, opuštanje u spa ponudama Palma de Majorke ili uživanje u pariskoj kulturnoj ponudi, inspirišu na obavezan prolećnji odmor tokom praznika. Posebno jer ovog aprila korisnicima Mastercard premium kartica na tržištu Srbije omogućen je pristup globalnoj platformi Mastercard Travel Rewards koja na jednom mestu donosi brojne pogodnosti kod trgovaca širom sveta uz povrat novca za plaćanja u inostranstvu. Bilo da se radi o onlajn ponudama ili ponudama kod odabranih trgovaca i u radnjama poznatih brendova širom sveta, Mastercard na ovaj način dodatno obogaćuje postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji prilikom putovanja. Bez obzira na to da li plaćate onlajn, u radnji, putem mobilnog telefona ili prenosivog uređaja, Mastercard vam pruža neprocenjive sigurnosne benefite kako biste u potpunosti ostali zaštićeni, uz povrat novca, popularni keš bek.

Korisnici platnih Mastercard kartica očekuju dodatne pogodnosti prilikom njihovog korišćenja na putovanjima u inostranstvu. Zbog toga je program Mastercard Travel Rewards prilika da se unapredi iskustvo putovanja, čineći ga sada ne samo sigurnim, prijatnijim, lakšim za planiranje već i isplativijim, jer kroz povrat novca omogućava i uštede na putovanjima ili prilikom onlajn plaćanja. 

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom sveta, kojima se se sada pridružili i korisnici premium kartica koje su izdate u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Mastercard se pobrinuo da njihovi korisnici posle pandemije i strogih ograničenja ponovo osete slobodu i prepoznaju da je njihova Mastercard jedina kartica koja im je potrebna za naredno putovanje.

Uz različite ponude hotela, restorana, rent-a-car usluga, vlasnici kartica imaju pristup širokom spektru pogodnosti koje uključuju ekskluzivna spa iskustva, posete muzejima i parkovima prirode ali iskustvo kupovine kod poznatih svetskih modnih i kozmetičkih brendova, kod kojih mogu ostvariti  povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa. Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cele godine putem platforme  https://mtr.mastercardservices.com/sr preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama. 

Mastercard Travel Rewards je dostupan korisnicima premijum kartica u Srbiji sa oznakama Gold, Platinum ili World Elite.

Foto: Kompanija Mastercard

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Pronađi inspiraciju i probudi svoju kreativnost

Da li inspiraciju pronalazimo mi sami ili ona pronalazi nas?

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!

Lifestyle

Kamij Raza: Oličenje autentične Parižanke

Ako se nađete u Parizu, Kamij će vam odmah preporučiti tri mesta koja morate posetiti.

Lifestyle

Žena je ženi vuk: Zašto je ovo delom istina?

Sestrinstvo je sjajna stvar, ali ideja da žene moraju bezuslovno podržavati jedna drugu samo zato što su žene - nanosi nam štetu.