grazia

Lifestyle

Ovako se Silvestar Stalone pomirio sa nekadašnjim ljutim rivalom posle mnogo godina

Kada bi se fanovi pitali ko je veća akciona zvezda, Sylvester Stallone ili Arnold Schwarzenegger, verovatno bi trka bila mrtva. Njih dvojica su bili rivali i u stvarnom životu, sve dok nisu počeli da igraju u serijalu "Plaćenici”.

Sada smo mogli da ih vidimo i kako rezbare bundeve za Noć veštica. O svom rivalstvu razmišljaju s osmehom, i rado ga se prisećaju. - Neko vreme nismo podnosili što moramo da budemo u istoj galaksiji. Stvarno smo se mrzeli - rekao je Stallone u britanskoj emisiji Jonathan Ross Show. Za Schwarzeneggera kaže da je mudar čovek koji voli da razgovara o filozofiji, a onda... - Počnemo da se izmotavamo i ludiramo, smejemo se starim vremenima. Rekao sam mu: “Mi smo poslednja dva tiranosaurusa, poslednja dva mesojeda i nije nam ostalo mnogo govedine. Zato nam je bolje da uživamo jedan uz drugoga - rekao je nedavno Stallone.

Takođe se šuška da mu je jedini film kojeg se stidi u karijeri “Stani ili će moja mama pucati”. Ova akcionu komediju je, pitate li Google, takođe ocrnjena kao “neduhovita i moronska, s imbecilnom pričom koja ne zasmejava, dok je Estelle Getty u ulozi mame Tutti Bomowski, jedan od najiritantnijih likova do sada, grozna”. Dugo je kružila glasina da mu je ulogu u ovom filmu smestio upravo Schwarzenegger, što je zvezda filmskog serijala Rocky i potvrdio. - Trebao je to da bude film poput “Baci mamu iz voza”, sa stvarno nezgodnom mamom, a umesto toga angažovali su najbolju ženu u Holivudu, Estelle Getty, koju biste poželeli za rođenu majku. I to je to! Onda sam čuo da će Schwarzenegger snimiti taj film i rekao sebi da ću ga nadigrati. Mislim da mi je smestio - rekao je Stallone za THR.

Priču je potvrdio Schwarzenegger. - To je 100 posto istina. Tih smo dana radili svakakve ludosti ne bismo li se podigli u suparništvu. Srećom za nas i sve ostale, danas se međusobno podržavamo. Hvala Bogu, jer sigurno nam ne treba još jedan “Stani ili će moja mama pucati'' - kaže bivši Terminator. Stallone se dotakao filma kojeg bi najradije zaboravio, ali nije propustio priliku da bocne nekadašnjeg rivala. - Barem nisam bio trudan u filmu, Arnolde. Sad smo kvit - poručio mu je Stallone, aludirajući na Schwarzeneggerovu ulogu u filmu Junior iz 1994. godine.

Foto: Profimedia

Tekst: M.Đ.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Nove sezone serija "Specijalizant" i "Novi Amsterdam" samo na FOX LIFE

Uzbudljiv januar uz naše omiljenje medicinske drame očekuje nas na kanalu FOX LIFE

Lifestyle

Paris Hilton postala je mama!

U porodicu Hilton-Reum stigao je dečak.

Lifestyle

Nedeljni astro od 23. do 29. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

U lovu na istorijske komade: Kim Kardašijan sada poseduje ogrlicu princeze Dajane

Krst sa ametistom i dijamantima kupila je za skoro 200.000 dolara.

Film

5 stvari koje niste znali o Florens Pju

Neke od njih će vas potpuno šokirati

Lifestyle

Nedeljni astro od 16. do 22. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

Comfortcore – trend u opremanju enterijera koji će dominirati u 2023.

Prema sajtu Wayfair ljudi će najveću pažnju obraćati na udobnost.

Lifestyle

Dan bez pantalona: Ovako su izgledali putnici u londonskom metrou

Vožnja bez pantalona održava se već 20 godina u gradovima širom sveta.

Lifestyle

10 stvari koje naučite kada vas odgaja jaka majka

Pod izrazom “jaka majka” mislimo na ženu koja nije manipulativna, narcisoidna niti ima snažnu želju za kontrolom nego je požrtvovana, plemenita i upravo ona, kakvu bi svako poželeo...

Lifestyle

Ostavljena zbog "plastičnog" lica

Melani Grifit udavala se četiri puta, ima troje dece, a sada je sama i zdravljem plaća danak odlukama koje je donosila i životu kakav je vodila.

Lifestyle

Tiha čežnja  mlade princeze  

Kada za to dođe vreme, Leonor će stupiti na tron Španije. A dotle  skuplja slike izvesnog fudbalera koji joj je po ocu, kralju Felipeu, poslao potpisani dres.