Lifestyle

Incident na crvenom tepihu: Pad Selene Gomez u vrtoglavim potpeticama zasenio SAG Awards 2022

Nakon virtuelnih dodela glumačkih nagrada i neznatnog broja poznatih ličnosti koje su prošle godine šetale crvenim tepihom pod maskama, a sve usled posledica pandemije, ove godine, sezona svečanih ceremonija zvanično je otvorena dodelom SAG Awards 2020.

Pored samog uručenja nagrada, ono što je čitav svet sa nestrpljenjem isčekivao bili su glamurozni stajlinzi najvećih zvezda, koje su se prikazale u svoj svojoj stilskoj raskoši. Ipak, 28. dodelu nagrada udruženja glumaca zauvek će obeležiti još jedan neprijatan događaj sa crvenog tepiha – pad mlade glumice i pevačice Selene Gomez sa vrtoglavo visokih Louboutin potpetica.

Pozirajući foto-reporterima, Selena je skliznula sa svojih visokih štikli na kolena. Srećom, pri padu joj našao se čovek iz obezbeđenja, te pridržao i pridigao nazad na noge. Kako joj se ne bi ponovio strahovit trenutak, pevačica je odlučila da ostatak večeri, kao i samu dodelu nagrada provede – bosa.

Uprkos nemiloj situaciji, Selena je proglašena za jednu od najlepše obučenih dama večeri. Zaista, blistala je u luksuznoj Oscar de la Renta kreaciji, koju su činili top voluminoznih rukava i otvorenog dekoltea, te uska suknja dubokog struka i otvorenijeg šlica koji je otkrivao ozloglašene cipele. Izgled je zaokružila povećim komadima Bvlgari nakita.

U nastavku teksta pogledajte kako je bosonoga prošetala scenom, dok se u našoj galeriji nalaze fotografije samog pada na crvenom tepihu.

 

Foto: Profimedia, Video: Youtube

Priredila: T.M.