grazia

Lifestyle

Incident na crvenom tepihu: Pad Selene Gomez u vrtoglavim potpeticama zasenio SAG Awards 2022

Nakon virtuelnih dodela glumačkih nagrada i neznatnog broja poznatih ličnosti koje su prošle godine šetale crvenim tepihom pod maskama, a sve usled posledica pandemije, ove godine, sezona svečanih ceremonija zvanično je otvorena dodelom SAG Awards 2020.

Pored samog uručenja nagrada, ono što je čitav svet sa nestrpljenjem isčekivao bili su glamurozni stajlinzi najvećih zvezda, koje su se prikazale u svoj svojoj stilskoj raskoši. Ipak, 28. dodelu nagrada udruženja glumaca zauvek će obeležiti još jedan neprijatan događaj sa crvenog tepiha – pad mlade glumice i pevačice Selene Gomez sa vrtoglavo visokih Louboutin potpetica.

Pozirajući foto-reporterima, Selena je skliznula sa svojih visokih štikli na kolena. Srećom, pri padu joj našao se čovek iz obezbeđenja, te pridržao i pridigao nazad na noge. Kako joj se ne bi ponovio strahovit trenutak, pevačica je odlučila da ostatak večeri, kao i samu dodelu nagrada provede - bosa.

Uprkos nemiloj situaciji, Selena je proglašena za jednu od najlepše obučenih dama večeri. Zaista, blistala je u luksuznoj Oscar de la Renta kreaciji, koju su činili top voluminoznih rukava i otvorenog dekoltea, te uska suknja dubokog struka i otvorenijeg šlica koji je otkrivao ozloglašene cipele. Izgled je zaokružila povećim komadima Bvlgari nakita.

U nastavku teksta pogledajte kako je bosonoga prošetala scenom, dok se u našoj galeriji nalaze fotografije samog pada na crvenom tepihu.

 

Foto: Profimedia, Video: Youtube

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Pronađi inspiraciju i probudi svoju kreativnost

Da li inspiraciju pronalazimo mi sami ili ona pronalazi nas?

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!

Lifestyle

Kamij Raza: Oličenje autentične Parižanke

Ako se nađete u Parizu, Kamij će vam odmah preporučiti tri mesta koja morate posetiti.

Lifestyle

Žena je ženi vuk: Zašto je ovo delom istina?

Sestrinstvo je sjajna stvar, ali ideja da žene moraju bezuslovno podržavati jedna drugu samo zato što su žene - nanosi nam štetu.