PARKSIDE NAJPRODAVANIJI „URADI SAM“ BREND U EVROPI

Euromonitor International, vodeći svetski dobavljač globalne poslovne inteligencije, analize tržišta i uvida u ponašanje potrošača, proglasio je PARKSIDE kao broj jedan DIY – uradi sam brend u Evropi, odnosno najprodavaniji brend u ovoj kategoriji za 2023. godinu. Od radionice do bašte, od alata do pribora, PARKSIDE nudi proizvode odličnih performansi, visokog kvaliteta i uvek po najpovoljnijoj ceni. Proizvodi PARKSIDE brenda u našoj zemlji prodaju se u Lidlu.

Na osnovu istraživanja koje je sprovedeno u 2023. godini, Euromonitor International je proglasio PARKSIDE najprodavanijim evropskim brendom u kategoriji proizvoda DIY – uradi sam, u koju spadaju proizvodi definisani kao kombinacija ručnih alata i električnih alata, odnosno pribora i aparata za kuću, okućnicu i dvorište. Za sve pomenuto brend PARKSIDE garantuje moćnog pomoćnika zahvaljujući visokom kvalitetu svojih proizvoda i kontinuiranom razvoju novih.

Bilo da je reč o stručnjacima ili početnicima – PARKSIDE  nalazi rešenje za svakoga ponudom visokokvalitetnih alata sa atraktivnim dizajnom i sve većim izborom. Uz PARKSIDE su potrošači  sigurni da će dobiti najbolje performanse, po najpovoljnijoj ceni. Ponuda PARKSIDE proizvoda se neprestano širi, te je u planu i dodavanje nove PARKSIDE ECO LINE linije baštenskih proizvoda i drugih alata za navodnjavanje, uzgoj i održavanje bašte, kao i novih proizvoda za vašu radionicu, PARKSIDE Performance i DIY.

O PARKSIDE-u

Brend PARKSIDE, dostupan u Lidlu i Kauflandu, nudi DIY proizvode koji svakome omogućavaju da samostalno i u tren oka obave  poslove u svojoj radionici, bašti i kući.

PARKSIDE nudi i asortiman PARKSIDE PERFORMANCE koji je privlačan ambicioznim i naprednim ljubiteljima DIY-a. Na primer, kroz  seriju X 20 V potrošači  mogu uživati ​​u više od 100 različitih alata za radionice i vrt, akoji zahtevaju za upotrebu samo jednu kompatibilnu bateriju.

Izvrsnim kvalitetom, nenadmašnim odnosom cene i kvalitetai širokim asortimanom proizvodauvek atraktivnog dizajna, PARKSIDE je već osvojio mnoge – i stručnjake i početnike.

Više informacija o PARKSIDE proizvodima možete pogledati na PARKSIDE sajtu.

Promo