Evo zašto svi pretražuju prvi poljubac Pita Dejvidsona i Kim Kardašijan

Kim Kardašijan fotografisana je sa komičarem Pitom Dejvidsonom, što je bio dovoljan razlog za glasine o navodnoj romansi para. Na slikama se vidi duo kako se drži za ruke, dok sede jedno pored drugog u vožnji rolerkosterom. Povod za ovu zabavu, bila je proslava Noći veštica u tematskom zabavnom parku, a društvo su im pravili i Kortni Kardašijan sa Trevis Barkerom, njenim novim verenikom.

Uprkos navodima da se par zabavlja, bliski Kimin izvor insistirao je na portalu People da su oni „samo prijatelji.“ Fanovi se, ipak, i dalje drže u nadi da su zajedno. Sada kada je primećeno da se Kim i Dejvidson prilično zbližavaju, javnost nestrpljivo pokušava da ih spoji u novu vezu.

Sve to krenulo od Saturday Night Live šoua, prošlog meseca, kada je Kim debitovala u ulozi domaćina emisije. Pored toga što je zaigrala u nekoliko zanimljivih skečeva, gde je čak i ismevala svoju slavnu porodicu, momenat kod fanovi ne mogu da se zasite je skeč koji uključuje Pita. Par je rekreirao Diznijevog Aladina i princezu Jasmin i na magičnom tepihu gde su projektovali njihovu izmišljenu vezu.

„Poljubac Pita Dejvidsona i Kim Kardašijan“ sada je jedna od Guglovih najpopularnijih pretraga i to sa dobrim razlogom jer je par podelio i poljubac na kraju skeča. Zahvaljujući YouTube-u, svi sada mogu iznova da pogledaju video koji je označen kao njihov „prvi poljubac“.

Mnogi bi rekli da je previše slučajnosti: ležernost i prijatnost prilikom rolerkoster vožnje i duplog sastanka sa ljubavnim parom Kortni-Trevis, i sve to nakon magičnog skeča. Uostalom oboje su trenutno singl, te ne postoji razlog zašto ne bi pružili šansu ovoj priči. S druge strane, znajući sposobnosti mame-menadžera, Kris Džener, ne bi začudilo i da je u pitanju još jedan marketinški trik.

Foto: Profimedia, Instagram

Video: Youtube

Priredila: T. Mišović