grazia

Lifestyle

Evo zašto svi pretražuju prvi poljubac Pita Dejvidsona i Kim Kardašijan

Kim Kardašijan fotografisana je sa komičarem Pitom Dejvidsonom, što je bio dovoljan razlog za glasine o navodnoj romansi para. Na slikama se vidi duo kako se drži za ruke, dok sede jedno pored drugog u vožnji rolerkosterom. Povod za ovu zabavu, bila je proslava Noći veštica u tematskom zabavnom parku, a društvo su im pravili i Kortni Kardašijan sa Trevis Barkerom, njenim novim verenikom.

Uprkos navodima da se par zabavlja, bliski Kimin izvor insistirao je na portalu People da su oni „samo prijatelji.“ Fanovi se, ipak, i dalje drže u nadi da su zajedno. Sada kada je primećeno da se Kim i Dejvidson prilično zbližavaju, javnost nestrpljivo pokušava da ih spoji u novu vezu.

Sve to krenulo od Saturday Night Live šoua, prošlog meseca, kada je Kim debitovala u ulozi domaćina emisije. Pored toga što je zaigrala u nekoliko zanimljivih skečeva, gde je čak i ismevala svoju slavnu porodicu, momenat kod fanovi ne mogu da se zasite je skeč koji uključuje Pita. Par je rekreirao Diznijevog Aladina i princezu Jasmin i na magičnom tepihu gde su projektovali njihovu izmišljenu vezu.

„Poljubac Pita Dejvidsona i Kim Kardašijan“ sada je jedna od Guglovih najpopularnijih pretraga i to sa dobrim razlogom jer je par podelio i poljubac na kraju skeča. Zahvaljujući YouTube-u, svi sada mogu iznova da pogledaju video koji je označen kao njihov „prvi poljubac“.

Mnogi bi rekli da je previše slučajnosti: ležernost i prijatnost prilikom rolerkoster vožnje i duplog sastanka sa ljubavnim parom Kortni-Trevis, i sve to nakon magičnog skeča. Uostalom oboje su trenutno singl, te ne postoji razlog zašto ne bi pružili šansu ovoj priči. S druge strane, znajući sposobnosti mame-menadžera, Kris Džener, ne bi začudilo i da je u pitanju još jedan marketinški trik.

Foto: Profimedia, Instagram

Video: Youtube

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.