Poznati parovi spremni da podele istu garderobu

Odnosi mogu promeniti ljude – pa čak i to kako izgledaju. To nam je dokazalo deset poznatih parova.

 

BRIŽIT BARDO I ROŽE VADIM, 1952

Čini se da niko ne deli garderobe tako efektno kao Francuzi. Zajednička pojavljivanja Brižit Bardo i Rože Vadima učinili su ih ikonama stila 1950-ih. Ipak, i dalje želimo da ponovimo lakonske stajlinge sa farmerkama zategnutim kaišem, crnim majicama i kaubojskim čizmama.

KATRIN DENEV I DEJVID BEJLI, 1965

Isto se može reći i za setove Denev i Bejlija džemperi, farmerke i crne čizme sa potpeticama izgledaće relevantno pedeset godina kasnije.

SONI I ŠER, 1966

Kada je Šer imala šesnaest godina, pobegla je od kuće i preselila se u Los Anđeles, gde je upoznala muzičara Sonija, svog budućeg supruga. Ne samo da su otpevali duet „I got you, babe“ i „Baby don’t go“ koji su u Americi postali hitovi, već su smislili i jedan scenski stajling za dvoje.

DŽEJN BIRKIN I SERŽ GENSBUR, 1968

Dvadesetogodišnja britanska glumica brzo je postala ikona stila nakon što je upoznala poznatog francuskog glumca i pevača.  Ali tokom godina svoje olujne romanse sa Seržom, krhka Džejn je takođe volela da nosi farmerke svog vitkog ljubavnika sa muškim tregerima ili njegov kišni mantil i kaput.  

SINDI KRAFORD & RIČARD GIR, 1990

Ovaj izlazak Sindi Kraford i Ričarda Gira dokazuje da sposobnost međusobnog deljenja garderobe još uvek nije pokazatelj uspešnog braka.

DŽONI DEP & VINONA RAJDER, 1990

Početkom devedesetih, Dep i Rajder su u svojim ormarima zaista imali iste sakoe, koje su stilizovali u duhu vremena: sa rastegnutim majicama i širokim, opuštenim pantalonama.

DŽONI DEP & KEJT MOS, 1994

Nakon raskida sa Vinonom Rajder, Džoni Dep je počeo da se zabavlja sa Kejt Mos. Ponovila se priča sa garderobom za dvoje – tek sada su glumac i supermodel bili u otrcanim kožnim jaknama.

DEJVID I VIKTORIJA BEKHAM, 1999

I ovo nije jedini slučaj kada je par odabrao isti izgled. Za neformalni deo svog venčanja, oboje su se odlučili za kožna odela.  

DŽENIFER ANISTON I BRED PIT, 2001

Aniston i Pit, znali su da se oblače slično, svako u svom stilu. Istorija pamti kako su na putovanju u Portugalu 1999. godine oboje nosili džempera od kašmira: Dženifer je nosila džemper sa midi suknjom, Pit sa kargo pantalonama. Sposobnost igranja u timu bez žrtvovanja ličnih interesa važna je veština odnosa. I ne mislimo samo na garderobu.

DŽASTIN BIBER I HEJLI BOLDVIN, 2019

Niko ne voli predimenzinirane stvari kao 22-godišnja Hejli Biber. Model često nosi prevelike kapute i dukseve. Njen suprug Džastin Biber takođe najčešće voli da kupuje stvari veće za nekoliko veličina. To dokazuju njihova zajednička pojavljivanje.