Lifestyle

Pratimo modu i volimo trendove. Go Blue!

Trendovi nam se nameću iz sezone u sezonu, teško je ispratiti baš sve ali se trudimo da sebi priuštimo stvari koje će nam dati osećaj slobode i izražaja.

Najupečatljiviji modni trend je plava boja a kao poseban izdvajamo paletu metalik tonova; kada bismo morali da biramo – to bi bila metalik plava! Go Blue!

Da Ii ste i vi primetili u poslednje vreme, da sve što kupujemo je u ovim tonovima, od knjiga koje smo počeli da biramo ne samo po sadržaju već i dizajnu korica, preko asesoara koji su postali naš svakodnevni saveznik tokom čitavog dana.

Ova boja na aksesoarima i odeći daje posebnu svežinu. Visoki sjaj nas vraća u osamdesete kroz velika vrata! Dodajte malo sedefa u bilo koju odevnu kombinaciju i nema sumnje da ćete biti zapažene.

Ne smemo zaboraviti ni efekat senki za oči koja će svaku modnu kombinaciju podići na viši, gotovo naučno-fantastični nivo.

Ovog leta, akcenat stavljamo na upotrebnu vrednost gedžeta, koji ne samo da dolaze u trendi metalik varijantama već donose i novine koje za glavni prioritet imaju koncept smanjenja štete, pre svega za punoletne korisnike duvanskih proizvoda. Podržan od strane IQOS-a, Lil Solid je novi, moderno dizajniran uređaj koji ne sagoreva, već zagreva duvan i pritom smanjuje izloženost štetnim materijama. Bez dima, predstavlja bolju opciju za one koji se iz različitih motiva ne odriču pušenja. Sa tri uzastopne konzumacije i 25 patrona sa jednim punjenjem, odličan je saveznik tokom čitavog dana.

Tekst i fotografije: A.E.