grazia

Lifestyle

Princ Hari i Megan Markl podelili novu bajkovitu fotogarfiju sa decom

Princ Hari i vojvotkinja Megan nastavljaju da otkrivaju više o svom srećnom zajedničkom životu od kako su napustili mesto starijih članova kraljevske porodice.

U novom trejleru za njihovu dokumentarnu seriju Hari i Megan, koju je Netflix juče objavio, par deli nikada ranije viđene fotografije svoje romanse i njihove blisko povezane četvoročlane porodice.

Jedan posebno bajkovit snimak prikazuje vojvodu i vojvotkinju od Saseksa kako šetaju sa svoje dvoje dece: Arčijem Harisonom (3) i Lilibet Dajanom (1). Hari nosi njihovu ćerku na ramenima, dok Megan nosi njihovog sina i s ljubavlju gleda u svog muža i Lili.

Pre objavljivanja dokumentarca, Megan je rekla da su Hari i ona želeli da pokažu svetu svoju ljubavnu priču, pričajući svoju stranu priče u vezi sa događajima koji su ih naveli da napuste kraljevski život.

"Ovo je sjajna ljubavna priča, a luda stvar je što mislim da naša ljubav tek počinje", kaže Hari u prvoj epizodi prvog dela serije. "Žrtvovala je sve što je ikada znala, slobodu koju je imala, da bi mi se pridružila u mom svetu. I onda, prilično brzo nakon toga, završio sam žrtvujući sve što sam znao da bih joj se pridružio u njenom svetu."

U trejleru za drugi deo serije, koji je juče objavljen, prikazane su scene iz njihovog svakodnevnog života u Kaliforniji sa njihovo dvoje dece. Pogledajte ih u galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!

Lifestyle

Kamij Raza: Oličenje autentične Parižanke

Ako se nađete u Parizu, Kamij će vam odmah preporučiti tri mesta koja morate posetiti.

Lifestyle

Žena je ženi vuk: Zašto je ovo delom istina?

Sestrinstvo je sjajna stvar, ali ideja da žene moraju bezuslovno podržavati jedna drugu samo zato što su žene - nanosi nam štetu.

Lifestyle

Dan žena u SC Stadion: Budi svoja

Svaki dan u godini važan je kada je u pitanju žena