Projektor The Freestyle 2nd Gen: Prenosivi uređaj za savremeni život

U današnje doba ubrzanog tehnološkog napretka i beskrajnih inovacija, predstavljamo vam – projektor The Freestyle 2nd Gen. Ovaj uređaj postavlja nove standarde u svetu zabave i produktivnosti, obezbeđujući korisnicima neverovatne mogućnosti i raznovrstan spektar opcija. Bez obzira da li želite da uživate u filmskom doživljaju u udobnosti svog doma, zaroniti u kristalno čist zvuk ili stvoriti ambijent prema sopstvenom ukusu, The Freestyle 2nd Gen je tu da pruži savršenu funkcionalnost i izuzetno korisničko iskustvo.

Kompaktni, svestrani dizajn The Freestyle 2nd Gen omogućava vam da jednostavno prikažete sadržaj na bilo kojoj površini, bilo da je to zid vaše dnevne sobe ili spoljni zid. Postavite ga na stalak, podesite ugao, i uživajte u vrhunskom prikazu bez brige o kvalitetu slike. Inteligentni sistem projekcije automatski optimizuje ekran i ispravlja projekciju, čineći The Freestyle 2nd Gen više od običnog prenosivog projektora.

Biskopski doživljaj u vašem domu

Uživajte u luksuzu privatnog bioskopa iz udobnosti svog doma dok se potpuno posvećujete praćenju omiljenih serija poput “The Crown”. Kreiranjem vlastitog kutka za filmski doživljaj, otvarate vrata svetu neograničenog zabavnog sadržaja, prilagođenog vašem ritmu i ukusu.

Nema ničeg boljeg od toga da se zavalite u svoju omiljenu fotelju ili kauč, okruženi toplinom doma, dok uživate o omiljenoj seriji. Ova serija, svojom raskošnom produkcijom, intrigantnim zapletom i vrhunskim glumačkim izvedbama, postaje još impresivnija kada je doživljavate na velikom ekranu sopstvenog privatnog bioskopa.

Prilagodite osvetljenje prema vlastitim željama – možda nešto prijatno i prigušeno za romantične scene ili energičnije za napete trenutke drame. Sve je pod vašom kontrolom. Bez gužve i ometanja, možete potpuno uroniti u svet kraljevske drame, pratiti svaki dijalog i zaroniti u kompleksnost likova. Bez obzira jeste li sami ili u društvu najbližih, privatni bioskop u vašem domu pruža jedinstvenu priliku da kreirate filmsko iskustvo po vašoj meri.

Savršen zvuk i mnogo više

Osim za prikazivanje slike, The Freestyle 2nd Gen je praktičan i kao pametni zvučnik. Analizira muziku i stvara vizuelne efekte prema rezultatima. Uz moćan ugrađeni zvučnik koji emituje zvuk u 360 stepeni, doživite imerzivan zvuk gde god da se nalazite. Upravljanje je lako zahvaljujući SolarCell daljinskom upravljaču, koji se puni pomoću solarnih ćelija.

The Freestyle 2nd Gen vam omogućava da uživate u funkcijama Samsung Smart TV-a direktno na projektoru. Pomoću SmartThings aplikacije lako reprodukujte sadržaj sa svog mobilnog telefona.

Takođe, ovaj Samsung uređaj nudi i ambijentalni način rada, omogućavajući vam da izaberete osvetljenje, scene ili projekcije vlastitih fotografija. Nagrada Trusted Reviews za funkcionalnost i jednostavno korišćenje potvrđuje da The Freestyle 2nd Gen nije samo lep, već i izuzetno funkcionalan uređaj.

Foto: Promo

Tekst: Grazia