grazia

Lifestyle

Pronađi inspiraciju i probudi svoju kreativnost

Da li inspiraciju pronalazimo mi sami ili ona pronalazi nas? Bilo kako bilo, jedno je sigurno – neko ili nešto će vas nadahnuti da preduzmete neke aktivnosti ili budete kreativniji u onome što radite.

Postoji nekoliko, naizgled, običnih stvari koje nam se svakodnevno dešavaju, ali koje itekako mogu da nam budu izvor motivacije i inspiracije.

Kafa uz predivan pogled na grad

Buđenje za mnoge znači i uživanje u omiljenom jutarnjem napitku, a često je i jedna od motivacija za rano ustajanje. Ali, napokon je došlo vreme kada se kafa može popiti, s uživanjem, na suncu i to na mestu sa kog se pruža prelep pogled na grad. Neka ova prolećna jutra budu još jedan odličan motiv za rano ustajanje i trač partiju sa prijateljem kako bismo napunili baterije za još jedan radni dan.

Interesantne radionice

Uvek kažemo sebi da nemamo dovoljno vremena da se pozabavimo malo drugačijim aktivnostima od onih uobičajenih koji krase naše dane, međutim kako počinje lepo vreme, tako nam se i javlja želja da probamo nešto što sada nismo. Možda nas lepo vreme inspiriše da, po prvi put, uzmemo četkice i boje i kreiramo prava mala remek dela na platnu.

Prolećno uređivanje

Uvek je dobro napraviti „generalku” i rešiti se suvišnih stvari, a ujedno i uneti neke promene koje će nam sigurno popraviti raspoloženje. Pravi je trenutak da zavirimo u „onaj” folder na Pinterestu sa predivnim enterijerima o kojima maštamo, jer će sigurno probuditi inspiraciju i pokrenuti nas da, možda, već ovog vikenda, krenemo sa prolećnim sređivanjem i preuređenjem stana.

Boje koje oživljavaju

U ovom periodu godine počinjemo da obraćamo još više pažnje na prirodu oko nas, prozore prepune raznobojnog cveća, sunce koje obasjava arhitekturu grada i čuveni „golden hour” momenat. U proleće, svaka boja dobija svoj puni i pravi izgled i puko posmatranje njih nas nadahnjuje da učinimo nešto drugačije i budemo kreativni.

Grad u kom živimo

Umesto još jednog jutra provedenog u gradskim gužvama, sunačani dani su odličan povod da ispunimo još jednu novogodišnju rezoluciju i da se prošetamo do posla, bar jedan deo puta. Iskoristite ovo vreme da, uz omiljenu muziku, prošetate i uživate u prolećnim prizorima grada koji će dodatno ulepšati početak dana.

Inspiraciju nije teško pronaći ukoliko imate pored sebe osobu, predmet ili, pak, tehnologiju koja će vas nadahnuti. Kako tehnologije napreduju, moguće je i da one budu glavni pokretač inspiracije. Upravo tako je HONOR Magic5 Lite pametni telefon svojim jedinstvenim dizajnom i bojama inspirisao mnoge da se oprobaju u novim izazovima i postanu pravi umetnici kod kojih granice ne postoje! Uz boje koje krase ovaj telefon –Midnight Black i Emerald Green jedno je sigurno: ili ćete vi pronaći inspiraciju u vama ili će ona pronaći vas.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu. 

 

Foto: Promo

Tekst: Promo

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Rajan Gosling ekskluzivno o privatnom životu, Evi Mendez i ćerkama

Popularni Ken otkrio kako ga je slučajno upoznavanje navelo na razmišljanje o osnivanju porodice po prvi put.

Lifestyle

Održano prvo regionalno takmičenje barmena u pravljenju koktela „Schweppes Mixology“

Iskustvo, istančan ukus i kreativnost ukrstilo je 26 barmena iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, na finalnoj večeri takmičenja „Schweppes Mixology, kokteli sa karakterom“.

Lifestyle

Nova saznanja o NLO-ima! Pentagon zabrinut zbog jedne stvari! Evo i koje

U pet jednočasovnih nastavaka emisija se bavi izveštajima o nedavnim događajima.

Lifestyle

Deca metaverzuma: Zovu se Gen Alfa i menjaju nam svet pred očima

Iako generacija Z još raste, stižu ih novi klinci

Lifestyle

Zašto otvoriti podkast?

U odgovoru na ovo pitanje krije se tajna uspeha autora radija na oblaku, koji se pokreće lako, a opstaje teško

Lifestyle

Izuzetnost svadbenog poklona

Koji god izbor da učinite u prodavnicama Sun Moon & Stars u Nušićevoj 25 i TC Galerija, pravi je...

Lifestyle

Predstavnica Poljske na Pesmi Evrovizije ekskluzivno za magazin Grazia otkriva sve o takmičenju

"Želim da moja pesma Solo pokrene ljude na ples, ali i da ih osnaži i učini nezavisnim"

Lifestyle

Da li je Majli Sajrus zaista najveća pop zvezda 21. veka

Majli Sajrus je proglašena “ultimativnom” pop zvezdom današnjice, zbog kameleonskih osobina koje u ovom slučaju nisu moralna osuda nego kvalitet kakav nema mnogo muzičara

Lifestyle

Sve počinje u porodici

Pozivamo vas da u SC Stadion 14. maja obeležimo Dan porodice i zajednički skrenemo pažnju na prave vrednosti.