Lifestyle

Srećan rođendan, Kameron! Slavna glumica danas puni 50 godina.

Iako ne glumi tačno četiri godine – iz sveta glume se potpuno povukla pre nego što postala majka, glumica Kameron Dijaz i dalje je miljenica Holivuda.

Čuvena lepotica danas proslavlja 50. rođendan, a fanove je nedavno obradovala i jednom lepom vešću: uskoro je, ipak, gledamo na filmu. U akcionoj komediji, pomalo simboličnog naziva, Back To Action, zaigraće pored Džejmija Foksa. 

Jedna od retkih glumica iz Holivuda koje nisu opterećene godinama i starenjem, otkrila je da bi volela da živi minimum sto sedam godina, kako bi što duže vremena provodila sa svojom ćerkom Radiks Maden i priznala je da joj je majčinstvo, iako je decenijama odbijala da postane majka (postala je to u 47. godini), potpuno promenilo prioritete, pa umesto da je, kao što smo navikli, gledamo na crvenim tepisima i premijerama filmova, sve je češće viđamo kao preduzetnicu koja reklamira svoje vino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Već nekoliko godina Kameron je ponosna vlasnica brenda vina Avaline, koji je pokrenula zajedno sa prijateljicom Ketrin Pauer.

Dijazova filmove nije snimala od 2014. godine, a da će zaigrati u Netfliksovoj  komediji Back In Action fanovima je otkrio Džejmi Foks – podelivši snimak telefonskog razgovora Kameron i Toma Brejdija, zvezde američkog fudbala, koji je u razgovoru “davao glumici savete o povratku iz penzije”, s obzirom na to da je i on učinio sličnu stvar – 40 dana nakon penzionisanja se ipak vratio da igra za NFL tim, Tampa Bej Bakanirse.

Iskreno, to je bilo ono što mi je trebalo, otkrila je glumica kako se oseća zbog povratka profesiji koja ju je učinila planetarno pozatom i voljenom.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram