Sladoled & Kafa: Leonardo Dikaprio na dejtu

Svima su dobro poznati uslovi koje mora da ispuni devojka Leonarda Dikaprija, kako bi se zabavljala s glumcem (mora da bude manekenka i da ima manje od 25 godina), no, izgleda da u poslednje vreme Leo sam krši svoja (nepisana) pravila. Prvo se pisalo da se viđa sa manekenkom Điđi Hadid, koja ima 28, a sada je uslikan u šetnji, koja je po svim kriterijumima izgledala kao dejt, sa italijanskom manekenkom Vitorijom Ćereti – koja ima 25 godina.

Glumac i manekenka uslikani su u šetnji u Santa Barbari. opušteno ćaskajući, prvo uz sladoled, a onda sa kafom za poneti. Gotovo da su imali matching autfite – ona je nosila crni šorts i beli duks, a on bermude i običnu belu majicu, no iako je bilo očigledno da je to on, lice je, ipak, sakrio maskom i naočarima.

Sem po modnim angažmanima Vitorija je poznata i kao ćerka dizajnerke Frančeske Lazari. Nedavno se razvela – bila je udata za dižeja Matea Milerija, a interesantno je i to što se druži sa Điđi. 

Kako su se Vitorija i Leonardo upoznali nije poznato, mada neki mediji navode da se to vrlo verovatno desilo na Filmskom festivalu u Kanu, nakon čega su viđeni zajedno. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia