grazia

Lifestyle

Specijalne pogodnosti i popusti za sve korisnike novog programa Lilly drogerie - Lilly Junior

Kompanija Lilly Drogerie kreirala je program popusta i benefita za buduće i sadašnje mame, Lilly Junior, koje će od sada sve neophodne proizvode moći da kupuju po povoljnijim cenama i da koriste mnogobrojne druge pogodnosti.

Program mogu koristiti svi članovi Lilly loyalty kluba i u periodu od 01.10. do 31.12.2022. godine ostvarivati 10% popusta na sve i već snižene proizvode za negu, pelene i ishranu mališana.  

„Na početku rada na ovom važnom projektu, koji smo mi interno zvali 1.000 dana, vodili smo se upravo idejom da roditeljima što više olakšamo taj period - trudnoću, dolazak deteta i njegove prve godine. Tako je nastao program Lilly Junior koji svojim članovima nudi mogućnost da kupuju proizvode za negu, pelene i ishranu najmlađih po 10% nižim cenama u svim našim drogerijama, kao i mnogobrojne druge benefite“, rekao je Nemanja Stevanović, generalni direktor kompanije Lilly Drogerie.

Kako biste koristili benefite Lilly Junior programa dovoljno je da svoju Lilly Loyalty karticu pokažete prodavicima u bilo kojoj od više od 200 Lilly drogerija širom Srbije, a ukoliko kupujete u online prodavnici, loyalty kartica se lako povezuje sa vašim nalogom za online kupovinu.

Pored popusta, sve korisnike ovog inovativnog programa očekuju i drugi benefiti koje smo kreirali u saradnji sa partnerima na projektu – zdravstvenim ustanovama, privatnim vrtićima, školicama roditeljstva, edukativnim centrima i mnogim drugim.

Budite deo programa koji olakšava najlepši period života – jedna briga manje, stiže olakšanje!

Foto: Promo

Tekst: Promo

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!

Lifestyle

Kamij Raza: Oličenje autentične Parižanke

Ako se nađete u Parizu, Kamij će vam odmah preporučiti tri mesta koja morate posetiti.

Lifestyle

Žena je ženi vuk: Zašto je ovo delom istina?

Sestrinstvo je sjajna stvar, ali ideja da žene moraju bezuslovno podržavati jedna drugu samo zato što su žene - nanosi nam štetu.

Lifestyle

Dan žena u SC Stadion: Budi svoja

Svaki dan u godini važan je kada je u pitanju žena