Spektakularni početak leta uz jedanaesti SALT Shop

SALT Shop je otvorio svoj 11. lokal u srcu grada, najavljujući nezaboravno leto uz potpuno novo vejp iskustvo. Njihovi jedinstveni brendovi vejpova – Salt, Maskking i Kubik – već su postali simboli kvaliteta i inovacije u svetu vejpovanja. Ovaj trendsetting brend privlači prave zaljubljenike u savremene tehnologije i one koji vode put ka novim urbanim trendovima.

Na zvaničnom otvaranju lokala u ulici Bulevar Maršala Tolbuhina 27, prisutni predstavnici medija i građani imali su priliku da uživaju i velikom spektru aroma koje ovi proizvodi nude, kao i u atraktivnim aktivacijama koje su upotpunile jedno letnje veče. Uz dobar zvuk i vrhunske ukuse Salt, Maskking i Kubik vejpova, prisutni su uživali u blizini Dunava, u jednoj od najprometnijih ulica u Beogradu, koja je već duži period obavezna stanica prilikom noćnih izlazaka.

SALT Shop donosi potpuno novo iskustvo kupovine, pružajući jedinstvenu vejp avanturu ispunjenu širokim spektrom boja, raznovrsnim aromama i pozitivnim vibracijama, čime upotpunjuje letnja druženja. Njihov inovativni pristup brzo je privukao pažnju mnogobrojnih ljubitelja ovih proizvoda, nudeći pažljivo odabrane artikle koji odražavaju posvećenost modernom dizajnu. Ovaj proizvod dolazi spreman za upotrebu, bez potrebe za dodatnim punjenjem i pažljivo je kreiran kako bi održao konstantan intenzitet arome, što dodatno pojačava iskustvo. Osim po kvalitetu, SALT Shop je poznat po svojoj jedinstvenoj atmosferi koja poziva ljude da se opuste, uživaju i dele svoje iskustvo sa zajednicom, stvarajući prijateljske veze među ljubiteljima vejpa. SALT Shop postala je omiljena destinacija za sve one koji prate trendove i budu u koraku sa vremenom.

SALT SHOP je mesto gde se rađa vejp kultura. Sa svojom jedinstvenom i inovativnom ponudom ukusa i vrhunskom uslugom, otvara sasvim nove horizonte uživanja i neprestane zabave.

Foto: Ivana Tošić