Strastvena veza Megan Foks i Mašin Gan Kelija se ugasila – preko noći?

Zlatno doba veze Megan Foks i Mašin Gan Kelija izgleda je dobilo svoj epilog.

Tokom vikenda, glumica je nagovestila raskid tako što je izbrisala sve tragove svog verenika sa Instagrama. Ali potez koji je nesumnjivo odganao sve sumnje, bio je post u kom je podelila sledeće: seriju seksi fotografija praćenih snimkom na kom gori pismo. „Možete da osetite neiskrenost / sve je u vašem dahu“, napisala je Megan, jasno citirajući Bijonsin tekst sa albuma o neverstvu Lemonade iz 2016. Za dodatnu notu, Foks je prestala da prati svog verenika na ovoj mreži i upadljivo zapratila Eminema, sa kojim se MGK već godinama javno bori.

„Verovatno je završio sa Sofi“, napisao je neko u komentaru ispod ove objave verovatno misleći na gitaristkinju njegovog benda, Sofi Lojd. Poznata po hitrim odgovorima na društvenim mrežama, Megan – biseksualna ikona – brzo je odgovorila: „Možda sam ja završila sa Sofi“

Implikacija mogućeg razlaza stigla je kao šok s obzirom na počast koju je glumica odala MGK-u na Instagramu samo nekoliko dana ranije. Njih dvoje su zajedno prisustvovali dodeli Gremmy-a prošle nedelje, a kada je reper otišao sa ceremonije praznih ruku, Megan ga je pohvalio što je dostojanstveno i zrelo podneo gubitak.

Megan i Mašin Gan Keli upoznali su se na snimanju Midnight in the Switchgrass u martu 2020. i najavili veridbu u januaru 2022. „Odmah sam znala da je on ono što ja zovem twin flame, rekla je tada o MGK-u u njihovom prvom zajedničkom intervjuu. „Za razliku od srodne duše, blizanački plamen je zapravo mesto gde se duša uzdigla na dovoljno visok nivo da se može podeliti na dva različita tela u isto vreme. Dakle, mi smo zapravo dve polovine iste duše, mislim. I to sam mu rekla skoro odmah, jer sam to odmah osetila.“

Od tada su dobili status #powercouple uz prekomerne gestove ljubavi i mnoštvo koordinisanih outfita na crvenom tepihu. Ali usput, bilo je znakova nemira, a glasine o raskidu su se više puta kovitlale. Pa… vreme će pokazati da li je ovaj prividni raskid i konačan.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.