Supermodel Kejt Mos je otkrila kako je dobila na poklon prve dijamante u životu

Supermodel Kejt Mos je, u vreme svog uspona od sredine devedesetih, bila devojka superglumcu Džoniju Depu. Da joj je to vreme ostalo u lepom sećanju, potvrdila je i nedavno, ubedljivom podrškom koju mu je pružila tokom mučnog suđenja sa Amber Herd. Sada, kada je sve završeno njegovom pobedom na sudu, Mos je otkrila još jedan romantičan detalj – upravo joj je Dep poklonio prve  dijamante u njenom životu. I to nije sve. Glumac je imao veoma… Pa, ako ne baš romantičan, a onda sigurno romaneskni način da joj ih predstavi.

Manekenka je bila u vezi sa njim između 1994. i 1998. godine, a sada se priseća da je luksuzni poklon bio vezan za njen najpoznatiji editorijal. Razmišljajući o beloj haljini Džona Galijana koju je nosila 1995. godine, Kejt je rekla da joj je taj komad dao sam dizajner, ali da ga je bila izgubila. Potom je skrenula pažnju na nakit. 

 – A ona dijamantska ogrlica koju mi je dao Džoni, to su bili prvi dijamanti koje sam ikada imala, izjavila je. Zatim je dodala: “Izvukao ih je iz svog dupeta. Kakav šarmer”, ispričala je. 

Manekenka je detaljno ispričala kako je izgledalo uručenje poklona. 

– Krenuli smo na večeru i on mi je rekao: “Imam nešto u guzi, možeš li da pogledaš?”, a ja sam pomislila: “Molim?”, ali sam spustila ruku u njegove pantalone. I izvukla odatle dijamantsku ogrlicu. Tu dijamantsku ogrlicu, rekla je u intervjuu.

Kejt je prošlog proleća na sudu opovrgla tvrdnje da ju je Džoni Dep gurnuo niz stepenice tokom njihove veze, dok je svedočila u njegovoj tužbi za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber He

Kejt je takođe priznala da nije shvatila da je njena poznata “gola haljina” bila zapravo providna.

Zvezda modne piste nosila je prozirnu haljinu na žurci godine Elite Models u Londonu 1993. godine, ispod koje je nosila samo crne tange.

Nisam znala da je ova haljina providna sve dok slike nisu izašle sledećeg dana u novinama. Blic je učinio da izgleda golo. Ali očigledno je bila. Nisam znala da ću pričati o tome 30 godina kasnije. Laka haljina za laku noć, izjavila je Kejt Mos.

Tekst: Milica Đorđević 

Fotografije: Profimedia, Instagram