Tehnologija priskače u pomoć: kako poboljšati seksualni život

Da li je tehnologija kriva za sve manje „akcije“ u spavaćoj sobi?

Možda mislite da jeste, ali ipak, sa druge strane, tehnologija takođe može biti i rešenje tog problema, ako ste dovoljno slobodni da joj se prepustite. Prema nekim podacima, polovina muškaraca i žena imaju seks samo jednom nedeljno. Parovi koji žive zajedno ili su u braku, seks imaju još manje. 

Ali, ako tehnologija stvara takve probleme sa našim libidom, da li nas ona može izvući iz istih? Seks tehnologija je industrija koja raste i razvija se, sa prihodima od 22 milijarde britanskih funti, a nudi nam novu generaciju igračaka i aplikacija koje nam obećavaju ispunjenije odnose. Koje aplikacije su najefikasnije i najbolje nas ohrabruju da se ponovo povežemo sa našim partnerima, umesto sa ekranima pametnih uređaja? Otkrivamo za vas. 

Aplikacije za seksi igre

Neke od ovih aplikacija, poput Kindu, nude način da otkrijete šta biste sve želeli da isprobate kao par. Ona vam može pomoći da kontrolišete svoju anksioznost i oslobodite se svoje rutine, što će na kraju dovesti do pojačane iskrenosti i samopouzdanja. 

Kindu aplikacija ima nekoliko seksi pokreta koje možemo obeležiti sa da, ne ili možda. Nakon toga, ona otkriva one za koje su obe strane zainteresovane, a među običnim ponudama, poput masaže i slično, tu se nalaze i neka iznenađenja. Na primer, tako možete otkriti da li ste i vi i vaš partner zainteresovani za bondage i druge seksi zanimacije. 

Prava poenta ove aplikacije nije da vam da instrukcije šta treba da radite u krevetu, već da vas dovoljno otvori za razgovor o svim fantazijama i željama koje vam mogu pasti na pamet. Kao što je to slučaj za mnoge stvari, komunikacija je ključ dobrog seksa. 

Stimulator sa vazdušnim pulsiranjem

Kompanija Womanizer je prva koja je patentirala Pleasure Air Technology, odnosno kreirala stimulatore koji koriste vazduh umesto direktnih vibracija na klitorisu, što je daleko nežnije. Oni se gase odmah kada izgube kontakt sa vašom kožom. Sa ovim uređajem se možete igrati sami ili u društvu svog partnera, jer je znatno nežniji od mnogih sličnih. 

Aplikacija za smisleni seks 

Ferly je aplikacija koja partnerima pomaže da pronađu nove načine da budu zajedno, koji nisu uvek seksualni. Moderni parovi često nemaju vremena da jedno drugo posmatraju kao prioritete, a ova aplikacija ih vodi baš u tom smeru. Aplikacija nudi praktične audio sesije koje će vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim partnerom i uživate u prisustvu jedno drugog. 

Hands-free vibrator 

Relativno novi dodatak industriji seksi igračaka jesu modeli koji se mogu kontrolisati daljinski, putem aplikacije. Oni su savršeni za parove koji praktiluju vezu na daljinu ili za zabavu kada ste zajedno ili čak sami. 

Dakle, da li tehnologija može poboljšati naš seksualni život? 

Iako smo veliki fanovi korišćenja usana i ruku u spavaćoj sobi, moramo priznati da sve ove nove ponude, koliko god one bile tehnološke i nerealne, navode ljude da se još više približe jedni drugima, otkriju skrivene tajne i nove senzacije. 

marieclaire.com