grazia

Lifestyle

Pronašli smo telefon koji pravi odlične noćne fotografije

Haljina sjajno stoji, ruž se fenomenalno uklapa sa bojom novih štikli, frizura konačno izgleda baš kako treba, celo društvo je tu i odlično se zabavlja. Ovaj trenutak stvarno dobre žurke, fenomenalne muzike i nezaboravne atmosfere mora biti zabeležen. Jedini problem je što je noć, pa se detalji neće tako dobro videti – zar ne? Pa, ne mora da bude tako.

Kazu da je žurka uspela kad niko ne skida osmeh sa lica, a sve to zabeležiće kamera koja je stvorena da napravi najbolje noćne snimke - moćno oko nove Samsung Galaxy S22 serije telefona. Oni su dizajnirani da pruže najnaprednije iskustvo sa kamerom do sada. 

Uz nove, revolucionarne Nightography karakteristike serije Galaxy S22 - čak 23% većeg senzora u odnosu na prethodne Galaxy uređaje i Adaptive Pixel tehnologije - kamera propušta više svetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje na snimcima i fotografijama, čak i pri veoma slabom osvetljenju. Novi modeli, S22 i S22+ napravljeni su sa moćnom glavnom kamerom od 50MP, telefoto kamerom od 10MP i ultra širokom kamerom od 12MP kako biste uvek mogli da dobijete najkvalitetnije slike.

Ako se snimate sa celom ekipom sa žurke videće se baš svi - nova Auto Framing funkcija detektuje i prati do 10 osoba istovremeno, i automatski prilagođava fokus kamere kako bi se svi jasno videli. Sasvim je u redu i ako tokom snimanja đuskate - napredna VDIS tehnologija kod oba modela umanjuje vibracije tako da dobijate glatke i oštre snimke čak i u pokretu. 

Nakon žurke lako ćete se dogovoriti koje fotke i snimci mogu da idu u novi story - Galaxy S22 telefoni osiguraće stalnu povezanost sa prijateljima, a aplikacija Google Duo live sharing omogućiće vam da fotografije u Galeriji gledate zajedno sa prijateljima čak i kad krenete kući različitim taksijima. 

Kako biste se bolje informisali i saznali više o novim telefonima, posetite stranicu sa linka i odlučite se za model i boju telefona koji je baš po vašoj meri. 

PROMO

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Ovog decembra novogodišnja čarolija u Stadionu

Novogodišnja čarolija počinje 3. decembra i nastavlja se svake subote i nedelje tokom poslednjeg meseca u godini.

Lifestyle

Priča o satu sa Titanika koji je prodat na aukciji za 116.000 dolara

Pozlaćeni džepni sat pronađen na telu poginulog poštanskog službenika u potonuću Titanika prodat je na aukciji

Lifestyle

Zasađeno 2500 sadnica u Gradskoj opštini Surčin

Zajedničkom akcijom organizacije „Čuvamo naše“, kompanije AstraZeneca, Gradske opštine Surčin i Šumarskog fakulteta u Beogradu, juče je u naselju Petrovčić na površini od jednog he...

Lifestyle

Kako je raditi za Anđelinu Džoli?

10 stvari koje smo saznali od kako su dadilje i osoblje njene vile progovorili

Lifestyle

Nedeljni astro od 28. novembra do 5. decembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku...

Lifestyle

Kolika je moć koju imamo nad ljudima koji nas vole?

Teško je ostati netaknut kada vam neko blizak učini nešto loše. Ako shvatimo šta mi radimo drugima, shvatićemo i šta drugi čine nama

Lifestyle

Evrovizija menja pravila: Ovo su novine

Gledaoci iz zemalja koje ne učestvuju na Evrosongu moći će 2023, prvi put u istoriji takmičenja, da glasaju za svoje favorite

Lifestyle

Red Communication: Agencija sa svrhom

Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno odgovorne komunikacije

Lifestyle

Nedeljni astro: Od 21. do 27. novembra

Šta su zvezde pripremile za nedelju pred nama.

Lifestyle

Crni petak nikad nije bio šareniji!

Do čak 50% popusta na vaše omiljene Foreo proizvode