grazia

Lifestyle

Pronašli smo telefon koji pravi odlične noćne fotografije

Haljina sjajno stoji, ruž se fenomenalno uklapa sa bojom novih štikli, frizura konačno izgleda baš kako treba, celo društvo je tu i odlično se zabavlja. Ovaj trenutak stvarno dobre žurke, fenomenalne muzike i nezaboravne atmosfere mora biti zabeležen. Jedini problem je što je noć, pa se detalji neće tako dobro videti – zar ne? Pa, ne mora da bude tako.

Kazu da je žurka uspela kad niko ne skida osmeh sa lica, a sve to zabeležiće kamera koja je stvorena da napravi najbolje noćne snimke - moćno oko nove Samsung Galaxy S22 serije telefona. Oni su dizajnirani da pruže najnaprednije iskustvo sa kamerom do sada. 

Uz nove, revolucionarne Nightography karakteristike serije Galaxy S22 - čak 23% većeg senzora u odnosu na prethodne Galaxy uređaje i Adaptive Pixel tehnologije - kamera propušta više svetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje na snimcima i fotografijama, čak i pri veoma slabom osvetljenju. Novi modeli, S22 i S22+ napravljeni su sa moćnom glavnom kamerom od 50MP, telefoto kamerom od 10MP i ultra širokom kamerom od 12MP kako biste uvek mogli da dobijete najkvalitetnije slike.

Ako se snimate sa celom ekipom sa žurke videće se baš svi - nova Auto Framing funkcija detektuje i prati do 10 osoba istovremeno, i automatski prilagođava fokus kamere kako bi se svi jasno videli. Sasvim je u redu i ako tokom snimanja đuskate - napredna VDIS tehnologija kod oba modela umanjuje vibracije tako da dobijate glatke i oštre snimke čak i u pokretu. 

Nakon žurke lako ćete se dogovoriti koje fotke i snimci mogu da idu u novi story - Galaxy S22 telefoni osiguraće stalnu povezanost sa prijateljima, a aplikacija Google Duo live sharing omogućiće vam da fotografije u Galeriji gledate zajedno sa prijateljima čak i kad krenete kući različitim taksijima. 

Kako biste se bolje informisali i saznali više o novim telefonima, posetite stranicu sa linka i odlučite se za model i boju telefona koji je baš po vašoj meri. 

PROMO

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda

Kompanija uvek pažljivo osluškuje iskustva svojih potrošača, i na toj osnovi razvija svoj ekosistem proizvoda koji mogu da obezbede besprekorno AI iskustvo.

Lifestyle

Holivudske zvezde koje imaju poznate očeve

Ove zvezde pratile su stope svojih slavnih roditelja.

Lifestyle

10 karakteristika mentalno zdravih ljudi

Kako mentalno zdravlje izgleda u stvarnom životu?

Lifestyle

NEW MOMENT SE VRATIO KUĆI

Mnoge poznate ličnosti poput Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević, Bojana Perića, Ane Štajdohar i Nikole Demonje, Stefana i Danijele Buzurović okupile su se na New Moment ž...

Lifestyle

Da li želite da provedete noć u Skubi Du kombiju? Sada imate mogućnost!

Zavirite u unutrašnjost legendarnog Mystery Machine - vozila družine uz koju smo odrastali!

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

Pokažite drugima koliko vredite.

Lifestyle

Kako da uništite vezu u 5 lakih koraka

Ukoliko želite da vaša veza bude zdrava, kvalitetna i dugovečna - radite sve suprotno!

Lifestyle

6 znakova da je vašem partneru i vama potrebna pauza

Nažalost, faza medenog meseca u vezi ne može da traje zauvek...

Lifestyle

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu "Banka pod vašim prstima"

Banca Intesa je, u okviru projekta "Banka pod vašim prstima", predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera.