Pronašli smo telefon koji pravi odlične noćne fotografije

Haljina sjajno stoji, ruž se fenomenalno uklapa sa bojom novih štikli, frizura konačno izgleda baš kako treba, celo društvo je tu i odlično se zabavlja. Ovaj trenutak stvarno dobre žurke, fenomenalne muzike i nezaboravne atmosfere mora biti zabeležen. Jedini problem je što je noć, pa se detalji neće tako dobro videti – zar ne? Pa, ne mora da bude tako.

Kazu da je žurka uspela kad niko ne skida osmeh sa lica, a sve to zabeležiće kamera koja je stvorena da napravi najbolje noćne snimke – moćno oko nove Samsung Galaxy S22 serije telefona. Oni su dizajnirani da pruže najnaprednije iskustvo sa kamerom do sada. 

Uz nove, revolucionarne Nightography karakteristike serije Galaxy S22 – čak 23% većeg senzora u odnosu na prethodne Galaxy uređaje i Adaptive Pixel tehnologije – kamera propušta više svetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje na snimcima i fotografijama, čak i pri veoma slabom osvetljenju. Novi modeli, S22 i S22+ napravljeni su sa moćnom glavnom kamerom od 50MP, telefoto kamerom od 10MP i ultra širokom kamerom od 12MP kako biste uvek mogli da dobijete najkvalitetnije slike.

Ako se snimate sa celom ekipom sa žurke videće se baš svi – nova Auto Framing funkcija detektuje i prati do 10 osoba istovremeno, i automatski prilagođava fokus kamere kako bi se svi jasno videli. Sasvim je u redu i ako tokom snimanja đuskate – napredna VDIS tehnologija kod oba modela umanjuje vibracije tako da dobijate glatke i oštre snimke čak i u pokretu. 

Nakon žurke lako ćete se dogovoriti koje fotke i snimci mogu da idu u novi story – Galaxy S22 telefoni osiguraće stalnu povezanost sa prijateljima, a aplikacija Google Duo live sharing omogućiće vam da fotografije u Galeriji gledate zajedno sa prijateljima čak i kad krenete kući različitim taksijima. 

Kako biste se bolje informisali i saznali više o novim telefonima, posetite stranicu sa linka i odlučite se za model i boju telefona koji je baš po vašoj meri. 

PROMO