grazia

Lifestyle

Užitak po meri uz najsavremeniji kućni bioskop

Da li ste spremni za promenu svakodnevnog ritma? Ona se nameće prirodno sa promenom godišnjeg doba. Jesen je došla, a sa njom i hladnije vreme, te su i aktivnosti usmerene više na kućni ambijent. Međutim, ne mora nužno značiti da je sa toplim vremenom otišlo i dobro raspoloženje jer dolazak jeseni nudi prijatnu, toplu atmosferu doma. To je period kada posvećujemo više vremena čitanju knjiga ili druženju sa najbližima, a često nam je ovaj deo godine rezervisan i za gledanje omiljenih filmova ili serija. Linija Samsung NEO QLED televizora otvara vrata novog iskustva, kućnog bioskopa u kome mi sami kreiramo užitak po meri nas samih.  

Vreme je hladno, kišovito i maglovito, a slika je besprekorno čista

Doživljaj čistije i oštrije slike nego ikada pre je zagarantovan. Uz prikaz sa stopostotnom dubinom boja, Neo QLED televizori koriste Quantum Dot tehnologiju koja analizira nivo svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu kako bi u potpunosti odgovarale ambijentu. Opcija Adaptive Picture automatski menja svetlinu i kontrast ekrana u odnosu na svetlosne uslove i sam sadržaj, dok Ultra Viewing Angle daje korisnicima detaljnu sliku bez obzira gde sede u odnosu na ekran. Čak i isključeni Neo QLED televizori su savršen deo svakog prostora, jer uz Ambient Mode+ tehnologiju koja analizira okolinu, sadržaj na ekranu dok je isključen stapa se sa ostatkom ambijenta.

Samsung Neo QLED televizori su super inteligentni, multifunkcionalni, jednostavni za korišćenje i lako povezivi sa kućnim uređajima i kao takvi zaista predstavljaju najnovija dostignuća u tehnologiji i veštačkoj inteligenciji. Dizajnerske inovacije na Neo QLED televizorima, poput Infinity One Design koncepta koji gotovo eliminiše ivice televizora, kao i Slim One koncepta za lakše spajanje priključaka, učiniće da se novi uređaj u potpunosti uklopi u enterijer doma u kome svi elementi reflektuju naš stil.

Aplikacije koje unose dinamiku u dom

Brojne aplikacije čine ove modele višefunkcionalnim. Za one koji žele da budu fit i to postignu u sopstvenom domu bez odlaska u teretane tu je aplikacija Samsung Health za vežbanje uz ličnog virtuelnog trenera koja dolazi uz Neo QLED 8K i 4K televizore. Google Duo i PC on TV opcija omogućavaju korišćenje celog MS Office 365 softverskog paketa na televizoru, a uz Super UltraWide GameView opciju za igranje na ekranu rezolucije od čak 32:9, kao i poseban Game Bar koji prati performanse video igara ova serija za gejmere zaista predstvljaja jedinstveni užitak. 

Kako bi užitak bio potpun, kvalitet zvuka mora da prati kvalitet slike. Zahvaljujući Object Tracking Sound Pro tehnologiji, koja prati scene na ekranu, doživljaj će biti još autentičniji. Ukoliko se odlučite da omiljeni film gledate u vreme dok je vaše okruženje i dalje aktivno uz dopiranje pozadinske buke, bez brige! Active Voice Amplifier tehnologija pojačaće glasove na ekranu pa vam neće promaknuti ni šaputanje omiljenih likova, a SpaceFit tehnologija pružiće odlično akustično iskustvo bez obzira gde ste se smestili u prostoru.  

Više informacija o Samsung Neo QLED seriji i dostupnim modelima pogledajte na OVOM LINKU.

PROMO

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Ovog decembra novogodišnja čarolija u Stadionu

Novogodišnja čarolija počinje 3. decembra i nastavlja se svake subote i nedelje tokom poslednjeg meseca u godini.

Lifestyle

Priča o satu sa Titanika koji je prodat na aukciji za 116.000 dolara

Pozlaćeni džepni sat pronađen na telu poginulog poštanskog službenika u potonuću Titanika prodat je na aukciji

Lifestyle

Zasađeno 2500 sadnica u Gradskoj opštini Surčin

Zajedničkom akcijom organizacije „Čuvamo naše“, kompanije AstraZeneca, Gradske opštine Surčin i Šumarskog fakulteta u Beogradu, juče je u naselju Petrovčić na površini od jednog he...

Lifestyle

Kako je raditi za Anđelinu Džoli?

10 stvari koje smo saznali od kako su dadilje i osoblje njene vile progovorili

Lifestyle

Nedeljni astro od 28. novembra do 5. decembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku...

Lifestyle

Kolika je moć koju imamo nad ljudima koji nas vole?

Teško je ostati netaknut kada vam neko blizak učini nešto loše. Ako shvatimo šta mi radimo drugima, shvatićemo i šta drugi čine nama

Lifestyle

Evrovizija menja pravila: Ovo su novine

Gledaoci iz zemalja koje ne učestvuju na Evrosongu moći će 2023, prvi put u istoriji takmičenja, da glasaju za svoje favorite

Lifestyle

Red Communication: Agencija sa svrhom

Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno odgovorne komunikacije

Lifestyle

Nedeljni astro: Od 21. do 27. novembra

Šta su zvezde pripremile za nedelju pred nama.

Lifestyle

Crni petak nikad nije bio šareniji!

Do čak 50% popusta na vaše omiljene Foreo proizvode