Užitak po meri uz najsavremeniji kućni bioskop

Da li ste spremni za promenu svakodnevnog ritma? Ona se nameće prirodno sa promenom godišnjeg doba. Jesen je došla, a sa njom i hladnije vreme, te su i aktivnosti usmerene više na kućni ambijent. Međutim, ne mora nužno značiti da je sa toplim vremenom otišlo i dobro raspoloženje jer dolazak jeseni nudi prijatnu, toplu atmosferu doma. To je period kada posvećujemo više vremena čitanju knjiga ili druženju sa najbližima, a često nam je ovaj deo godine rezervisan i za gledanje omiljenih filmova ili serija. Linija Samsung NEO QLED televizora otvara vrata novog iskustva, kućnog bioskopa u kome mi sami kreiramo užitak po meri nas samih.  

Vreme je hladno, kišovito i maglovito, a slika je besprekorno čista

Doživljaj čistije i oštrije slike nego ikada pre je zagarantovan. Uz prikaz sa stopostotnom dubinom boja, Neo QLED televizori koriste Quantum Dot tehnologiju koja analizira nivo svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu kako bi u potpunosti odgovarale ambijentu. Opcija Adaptive Picture automatski menja svetlinu i kontrast ekrana u odnosu na svetlosne uslove i sam sadržaj, dok Ultra Viewing Angle daje korisnicima detaljnu sliku bez obzira gde sede u odnosu na ekran. Čak i isključeni Neo QLED televizori su savršen deo svakog prostora, jer uz Ambient Mode+ tehnologiju koja analizira okolinu, sadržaj na ekranu dok je isključen stapa se sa ostatkom ambijenta.

Samsung Neo QLED televizori su super inteligentni, multifunkcionalni, jednostavni za korišćenje i lako povezivi sa kućnim uređajima i kao takvi zaista predstavljaju najnovija dostignuća u tehnologiji i veštačkoj inteligenciji. Dizajnerske inovacije na Neo QLED televizorima, poput Infinity One Design koncepta koji gotovo eliminiše ivice televizora, kao i Slim One koncepta za lakše spajanje priključaka, učiniće da se novi uređaj u potpunosti uklopi u enterijer doma u kome svi elementi reflektuju naš stil.

Aplikacije koje unose dinamiku u dom

Brojne aplikacije čine ove modele višefunkcionalnim. Za one koji žele da budu fit i to postignu u sopstvenom domu bez odlaska u teretane tu je aplikacija Samsung Health za vežbanje uz ličnog virtuelnog trenera koja dolazi uz Neo QLED 8K i 4K televizore. Google Duo i PC on TV opcija omogućavaju korišćenje celog MS Office 365 softverskog paketa na televizoru, a uz Super UltraWide GameView opciju za igranje na ekranu rezolucije od čak 32:9, kao i poseban Game Bar koji prati performanse video igara ova serija za gejmere zaista predstvljaja jedinstveni užitak. 

Kako bi užitak bio potpun, kvalitet zvuka mora da prati kvalitet slike. Zahvaljujući Object Tracking Sound Pro tehnologiji, koja prati scene na ekranu, doživljaj će biti još autentičniji. Ukoliko se odlučite da omiljeni film gledate u vreme dok je vaše okruženje i dalje aktivno uz dopiranje pozadinske buke, bez brige! Active Voice Amplifier tehnologija pojačaće glasove na ekranu pa vam neće promaknuti ni šaputanje omiljenih likova, a SpaceFit tehnologija pružiće odlično akustično iskustvo bez obzira gde ste se smestili u prostoru.  

Više informacija o Samsung Neo QLED seriji i dostupnim modelima pogledajte na OVOM LINKU.

PROMO