Veče za pamćenje: Cannes Experience Luxury Dinner

Magazin Grazia nam je doneo iskustvo Kanskog filmskog festivala u srce Beograda

U ekskluzivnom ambijentu hotela Hilton, magazin Grazia je organizovao raskošnu večeru Cannes Experience Luxury Dinner inspirisanu prestižnim Kanskim filmskim festivalom. Ovaj događaj, koji je okupio ugledne goste iz sveta mode, muzike i filmske umetnosti, bio je obeležen vrhunskom gastronomijom i elegantnom atmosferom.

Zahvaljujemo se Parfimeriji BELODORE

Večera je bila podržana od strane MasterCard-a i OTP banke, čije su predstavnice prisustvovale događaju, naglašavajući značaj podrške umetnosti i kulturi. Uz pažljivo odabrane delicije i vrhunska vina, gosti su uživali u nezaboravnoj večeri, ispunjenoj razgovorima o filmu i glamuru festivala.

Za dolazak zvanica pobrinuo se BMW Shuttle Experience. Ovaj luksuzni prevoz omogućio je gostima da stignu na događaj u stilu i komforu, naglašavajući značaj elegancije i udobnosti. Među probranim zvanicama pronašli su se glumci Petar Benčina i Tamara Dragičević, Aleksej Bjelogrlić, Anđela Jovanović, kao i Pavle Mensur.

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu, Teya Dora, pojavila se na crvenom tepihu u elegantnoj beloj toaleti.

Teya Dora

Gala večeru su upotpunili modna dizajnerka Iva Bataković, arhitekta i dama od stila Ksenija Đorđević, kao i poznati influenseri poput Anastasije Grujić, Aleksandre Bojović, Marije Minić, Ive Chu, Jasmine Šupeljak i Vladimira Gašića.

Cannes Experience Luxury Dinner otvorila je glavna i odgovorna urednica magazina Grazia, Milena Kitić koja se govorom dobrodošlice obratila i zahvalila svim gostima. Nakon kratke uvertire, zvanice su se opustile u dobroj atmosferi uz probrane delikatese, uparene sa vinom vinarije Imperator.

Cannes Experience Luxury Dinner
Milena Kitić

U galeriji pogledajte fotografije sa Cannes Experience Luxury Dinner, kao i delić elegantne atmosfere kojom je veče odisalo.

Foto: Milica Beloica