Lifestyle

Britni Spirs i Sem Ašgari konačno venčani!

Sedam meseci nakon što je okončano starateljstvo pod kojim je bila, Britni Spirs udala se za Sema Ašgarija.

Par je razmenio zavete u Los Anđelesu, na intimnoj ceremoniji u dvorištu Thousand Oaks doma Spirsovih, kako navode mediji. Tinejdž zvezda nosila je Versace venčanicu, koju je ranije na svom instagram profilu najavila, pokazujući samo detalj od vela. Hodajući ka oltaru, mladu je pratila muzička numera “Can’t Help Falling in Love”, čuvenog Elvisa Preslija.

Više izvora bliskih mladencima, navelo je da je venčanju prisustvovalo oko 60 gostiju, među kojima su se našle i Madona, Paris Hilton, Dru Barimor, Selena Gomez, Kejt Hadson, Gvinet Paltrou… S druge strane ni jedno od pevačicinih roditelja (Džejmi i Lin Spirs) nije bilo prisutno, kao ni njena sestra Džejmi Lin Spirs, sinovi Džejden Džejms i Šon Preston.

Kevin Federlajn, bivši muž, i otac njenih sinova dao je izjavu preko advokata u kojoj je objasnio njihovo odsustvo sa ceremonije: “Iako dečaci neće prisustvovati venčanju, Kevin i deca su srećni zbog Britney i žele joj sve najlepše sa Samom.”

Proslava nije mogla da prođe bez incidenata: Prvi pevačicin muž, Džejson Aleksander, pokušao je da upadne na venčanje u nastojanju da ga spreči uz povike: “Ona je moja prva žena, jedina žena. Ja sam njen prvi muž. Ovde sam da upadnem na venčanje.” Uhapšen je pred kućom, pre nego što je išta uspeo da učini.

Posetite našu galeriju za više detalja. Čestitamo Britni i Sem!

Foto: Profimedia, Instagram

Priedila: T.M.