Saznali smo od eksperta: Kako da putujete Srbijom uz popuste na svakom koraku?

Divlji planinski predeli, brze reke, tihe reke, čarobna jezera, romantične ravnice sa nestvarnim zalascima sunca, egzotična vrela, lekovite banje, luksuzni spa centri, moderne vinarije, hajk & bajk ture, aqua-parkovi sa uzbudljivim sadržajem, a sve to na samo dva – tri sata vožnje od vas?

Gde god da živite, na svaku destinaciju u Srbiji stižete brzo i lako, a svako putovanje, koliko god dana da traje, odlična je prilika da se odmorite, napunite baterije i – zadivite lepotama naše zemlje.

Srbija je jedina zemlja u kojoj je Dunav najuži, najširi i najdublji, jedina u Evropi ima beloglavog supa, Pančićevu omoriku, roze jezero. Na koju god stranu da idete – nikada nećete biti gladni, jer nam je gastronomska ponuda genijalna, a osim šljivovicom, danas i vinarijama pariramo Francuskoj i Italiji.

Ukoliko planirate produženi vikend sa voljenom osobom u nekom spa centru ili želite sa prijateljima da odete na putovanje i izmestite se od gradske gužve na samo nekoliko dana u prirodi ili vam se ide na neki od mnogih letnjih festivala koje imamo (muzičkih i filmskih), imamo divne vesti za vas.

Kao korisnik Visa premium kartica (Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite) u toku letnjeg perioda na području Srbije možete da ostvarite mnoštvo popusta na usluge širokog asortiman ponuda koje uključuju hranu i vino, restorane, šoping, sport, zabavne aktivnosti, boravke u hotelima i spa centrima i još mnogo mnogo toga.

Ne želite da putujete svojim kolima? Iznajmite vozilo na vašem putovanju i krenite kud god poželite. Ukoliko odaberete Budget rent a car i vozilo platite Visa premium karticom, ostvarićete popust od 10 odsto. Ponuda važi za plaćanje Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama i dostupna je do 15. juna 2023. godine.

Ako imate samo nekoliko dana na raspolaganju i želite da se napunite energijom, hotel Premier Aqua na Fruškoj gori vam nudi 10 odsto popusta na sve sadržaje ako plaćate Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite karticom. Ovaj hotel predstavlja savršen spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. 

Gotovo da nemate slobodnog vremena, a treba vam predah? Odličan spa centar imate na raznim adresama u našem glavnom gradu, a jedan od najboljih je na Novom Beogradu u luksuznom hotelu Falkensteiner. Ukoliko u njemu koristite Visa premium karticu, dobićete 20 odsto popusta u SPA centru, 10 odsto popusta u restoranu i besplatni “upgrade” u višu kategoriju soba (ukoliko raspoloživost dozvoljava).

Okrepite se svežim vazduhom i predivnim pogledom u Ateljeu vina Šapat. Pri dolasku napomenite da ćete račun platiti Visa premium karticom i na poklon ćete dobiti piće i dezert po izboru.

Evo još jednog predloga – oaza mira u srcu grada. Pružite sebi pun odmor u Saruna Wellness Skyline SPA centru i iskoristite popust koji dobijate prilikom plaćanja Visa premium karticama.

A ako dan provodite kod kuće sa prijateljima i mrzi vas da spremate hranu na ovako visokim temperaturama, naravno da ćete naručiti hranu preko Glovo aplikacije! Pazite sad: za svaku porudžbinu preko 3 hiljade dinara koju platite sačuvanom Visa premium karticom dobijate promo kod sa 500 dinara popusta na narednu porudžbinu. 

Evo i spiska svih radnji u kojima možete ostvariti popuste ukoliko plaćate nekom Visa premium karticom.

Kakav god odmor da planirate – porodični, romantični za dvoje ili vikend putovanje sa prijateljima, znajte da naša zemlja pruža savršene opcije za nezaboravne avanture. 

A kao korisnik Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice u toku letnjeg perioda na celom području Srbije – iskusite svet Visa premium pogodnosti i uz bezbrižno plaćanje stvorite mnogo novih uspomena.

Tekst: Promo 

Fotografije: Profimedia