Lifestyle

Zajedno su 26 godina: U čemu je tajna uspešnog braka Hjua Džekmena i Debore Li Fernes?

Uslikani na US Openu, Hju Džekmen i Debora Li Fernes, razbijaju predrasude o tome da su holivudski brakovi kratkoročni.

Slavni australijski glumac i australijska glumica i producentkinja zajedno su od 1996. godine, imaju dvoje usvojene dece, uz to, ona je starija 13 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

Iako se mnogi pitaju šta je tajna njihovog uspešnog braka – tajna se ne menja već dve i po decenije. Kada je upoznao Deb, glumac je bio singl i otkrio je sledeće:

– Kada sam upoznao Deb, bilo je to 10 puta bolje od života koji sam vodio kao samac. Bila je prelepa, neverovatno zabavna – ta energija, taj duh… I imala je samopouzdanja. Instant sam se zaljubio u nju, do ušiju, ispričao je u jednom intervjuu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

Još mnogo puta kasnije prisetio se njihovog prvog susreta.

– Kada sam je sreo, ne mogu da opišem šta sam osetio. Ali bio sam svestan svega. Nikada u životu nisam bio u nešto toliko siguran. Sa stopostotnom sigurnošću znao sam da je ona ta s kojom ću provesti ostatak života. Šta god da se dogodi, znam da ćemo biti zajedno. Ona je zaista najbolja žena koju sam ikada upoznao, ispričao je Hju, a otkrio je i da obožava Deb zbog toga što “na ovoj planeti ne postoji niko koga poznajem, a da ume da slavi svaki trenutak svakog dana kao ona”. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram