Ketchup Challenge: Da li će vam najnoviji TikTok trend otkriti da je vaš partner “onaj pravi”?

Još jedan dan, još jedan viralni TikTok test za parove. Tradicionalno, ‘testovi’ u vezi obuhvatali su stvari poput vaše prve velike svađe, selidbe i planiranja venčanja, ali u eri TikToka postoji potpuno novi skup žargona, od ptica do šuma i kečapa, koji će (navodno) pomoći da odredite da li je vaš partner Onaj Pravi.

Najnovija viralna teorija koja je postala popularna na TikToku koristi kečap (da, dobro ste čuli) za ‘testiranje’ vaše veze. Nazvan ‘Ketchup Challenge’, TikTokeri jednostavno izliju kečap na svoje kuhinjske radne ploče i zatraže od svojih partnera da to očiste – i većina njih to radi jako loše.

Tekst – u sada viralnom TikToku korisnika @brooklynandbailey, koji trenutno ima 1,4 miliona pregleda – glasi: ‘Tražim od svog muža da očisti kečap s radne ploče.’ Kada kaže svom zbunjenom mužu da to očisti, on nastavlja da briše kečap rukom.

@brooklynandbailey A man who isnt afraid to get his hands dirty I guess lol #ketchup #clean #husband #test #wife ♬ original sound – Brooklyn and Bailey

U drugim viralnim reakcijama, muškarci se mogu videti kako razmazuju kečap u krugovima papirom (očigledan neuspeh), svađaju se oko toga ko je napravio nered, pa čak i prave dramu oko “bačenog” kečapa.

Uspešni testovi su retki (verovatno zato što su neuspeli puno zabavniji za gledanje), ali u jednom videu, korisnica @jadeswildparty pokazuje svog partnera koji prolazi test, brišući pažljivo radnu ploču papirom, a zatim prskajući je sredstvom za čišćenje. ‘Mislim da je ovo prvi momak kog sam video da stvarno koristi sprej i čisti nakon što je obrisao umak’, komentarisao je korisnik.

@debbiekval 🫠🫠no way #fyp #fypシ #couple #couplecomedy #couple #foryoupage #relationship #couplegoals #viral #couplelove #trending #xybca #funny #couplestiktok #relatable #foryou #boyfriend ♬ original sound – Debbie Valdez

Ovo je samo jedan u niza trendova koji podstiču korisnike TikToka da testiraju svoje partnere na vernost i predanosti vezi. Još jedan popularan primer je ‘test ptice’ – gde pokažete nešto naizgled nevažno, ali što je vama zanimljivo, poput ptice van prozora. Ako vaš partner odgovori s istinskim interesom, to je znak da je vredan zadržavanja. S druge strane, ‘teorija kore od pomorandže’ prikazuje korisnike TikToka kako traže od svojih partnera da im ogule pomorandžu i ako to učine, (navodno) zainteresovani su za vas.

Foto: Unsplash