Zavezanih očiju: 5 načina da seks učinite zanimljivijim pomoću maske za spavanje

Masku za spavanje imate na noćnom ormariću i koristite je samo da blokira svetlost dok spavate. Da li je vreme da postane seksualni dodatak?

Povez preko očiju nije komplikovana tehnika. Iako spada u kategoriju BDSM-a, vrlo je dobar način da dodate malo začina u vaš ljubavni život, posebno ako mislite da vam je potrebna neka promena. Ako ste u fazi kada želite da nabavite masku za spavanje i iskusite 50 nijansi sive, imamo nekoliko saveta za vas, kako ne biste pribegavali trivijalnom.

Stavite povez preko očiju svom partneru u drugoj prostoriji

Krevet znate vrlo dobro iz svakog ugla. Sasvim je sigurno zatvoriti oči u spavaćoj sobi. Ali šta ako to učinite u drugoj prostoriji kuće? Znate svaki deo svoje kuće, ali stvari se menjaju ako nekome stavite povez preko očiju dok je na veš mašini.  

Bez pogleda

Ovde ostajemo u krevetu i sigurno je. Oboje stavite masku za spavanje i predigra počinje. To može biti obostrano samozadovoljstvo, tako da ne vidite, već osećate. Takođe vam pomaže ukoliko nemate puno samopouzdanja, a izgled vašeg tela prepreka je uživanju.

via GIPHY

 

Oralni seks sa maskom za spavanje

Ko se postavi na mesto maskiranog, uživaće maksimalno u osećaju oralnog seksa. Kad izgubite osećaj vida, sva ostala čula se izoštre. Pustite lepu muziku i uživajte.

Donesite kocku leda

Stari, ali efikasan trik. Zar ne želite sladoled? Isprobajte led ili voće i istražite telo svog partnera.  

Kombinujte masku za spavanje sa čepićima za uši

Ako je maska za spavanje ili marama koja skriva oči već u vašem programu, malo podignite temperaturu i uklonite i sluh. Seks se pretvara u putovanje u nepoznato uzbuđuje.    

foto:Unsplush