Ženski deo “Friends” ekipe ponovo se okupio iz veoma posebnog razloga

Dženifer Aniston i Liza Kudrou juče su stajale uz svoju „Prijateljicu“ Kortni Koks koja je na Bulevaru slavnih dobila svoju zvezdu.

Tri dugogodišnje prijateljice uklopile su se u sofisticiranim, potpuno crnim outfitima – uključujući tri sjajna kaputa – za tu priliku. Aniston (aka Rejčel Grin) uparila je svoj dugi kaput sa elegantnim pantalonama i sandalama na štiklu.

Kudrou (poznata kao Fibi Bufej) nosila je beli top i senf žuti šal ispod svog udobnog kaputa kombinujući ga sa širokim pantalonama i čizmama na štilku.

Zvezda dana, Kortni Koks (aka Monika Geler) nosila je svoj dugi kaput sa crnom bluzom i poluprozirnom crnom plisiranom maxi suknjom ukrašenom srebrnim šljokicama. Dopunila je izgled slojevima zlatnih ogrlica i zaokružila celokupan stajling crnim čizmama špicastog vrha.

Aniston je podelila seriju fotografija sa događaja na svom Instagramu, hvaleći prijateljicu u opisu. Prva fotografija prikazuje Dženifer i Lisu koje stoje pored Kortni, a koja drži svoju ploču. Druga fotografija prikazuje tri prijateljice kako se grle, dok trećom fotografijom, scenom iz serije Prijatelji, implicira isti zagrljaj napravljen deceniju ili dve ranije.

„Veoma sam ponosna na našu devojku Kortni Koks danas. Volim ove žene bukvalno svakim delom svog srca i duše. Lisa i ja smo presrećne što smo mogli da proslavimo nju i njena neverovatna dostignuća“, napisala je Aniston.

Iako je njena najpoznatija uloga i dalje uloga Monike Geler u seriji Prijatelji, Koks je u svojoj višedecenijskoj karijeri igrala u više od 25 filmova, a ove godine glumi u horor filmu Scream VI.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.