Lifestyle

Zimsko venčanje: Detalji zbog kojih će postati magično i nezaboravno

Venčanja u zimskoj sezoni nisu baš tako popularna, kao ona u proleće ili jesen, ali ono što ih zasigurno izdvaja jeste posebna vrsta romantike koju samo praznična sezona izaziva u nama.

Toplina doma, sjajni ukrasi i ušuškanost kojoj težimo zimi, mogu vam biti inspiracija za bajkovito venčanje u hladnom periodu – sve što vam je potrebno je fokus na sledećih nekoliko detalja.

Dekoracija u novogodišnjem stilu

Svetlucave lampice, novogodišnje ukrase, kao i sezonske biljke zimzelenih tonova možete iskoristiti kao inspiraciju za uređenje prostora gde će se venčanje održati. Osećaj topline možete dodatno postići svećama i ambijentalnim svetlima.

Elegantna scenografija na snegu ili u zatvorenom

Možda su fotografije pored mora romantične, ali ništa bolje ne može dočarati pravu ljubavnu bajku od snežne scenografije. Za slučaj da ste prilično zimogrožljivi, galerije, pozorišta I hoteli idealan su odabir elegantnog enterijera za savršenu foto-priču sa venčanja.

Praznični aperitivi

Zaboravite na tradicionalnu klasiku. Zimska venčanja nude pregršt sjajnih pića dobrodošlice poput kuvanog vina, rum-punča ili kuvanog džina.

Torta “od somota”

Prenesite zimsku estetiku I na najlepši deo venčanja – tortu. Ukrasite je zelenom trakom od somota, zimzelenim mini-buketima, pa čak I ukrasima za jelku!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryn Cottage (@bryncottagex)

Foto: Pexels, Instagram

Priredila: T.M.