grazia

Lifestyle

Život u skladu sa lepim mislima

Baš kao što je Buda rekao da se svakoga dana rađamo ponovo i da je jedina bitna stvar samo ono što ćemo uraditi u tom danu, tako i mi možemo prihvatiti tu filozofiju i od svakog novog dana napraviti novu šansu da rešimo sve što nas koči ili nam stoji na putu. To je filozofija optimizma i pozitivne energije. Kada želimo da gledamo svet kroz naše roze naočare onda smo u mogućnosti da vidimo i ugrabimo svaku priliku stvorenu za sebe da uživamo i doživimo trenutke na najbolje moguće načine.

Carpe diem 

“U istu reku ne možeš ući dva puta”, rekao je starogrčki filozof Heraklit. I svakako je bio u pravu. Svaki dan je po sebi poseban i neponovljiv i treba koristiti sve prednosti svakog novog iskustva i novog trenutka. Pronaći entuzijazam u jednostavnim stvarima i oplemeniti dušu pozitivnim mislim, umnogome će naše postojanje učiniti ispunjenijim. Stres nastaje kad silno želimo da stvari budu onakve kakvim smo ih mi zamislili.

Sa stresom živimo i navikli smo na njega ali on nas remeti da vidimo sve te male lepe stvari koje nas okružuju. Hajde da se probudimo i stavimo roze naočare i potrudimo se da ih uvidimo. I prva misao neka bude: „zar nije divno?” 

Oaze dobre energije

Tokom vrelih julskih dana u Beogradu, nekad nam dodje da ne isključimo klimu, ali je isto tako i dosta opcija za rashlađenje. Puno je otvorenih bazena u koje je dosta uloženo i prave su male oaze uživanja, gde se možemo rashladiti i provesti kvalitetno vreme sa prijateljima. Još ako se tu nađe i neki od savršenih Somersby voćkastih uskusa, onda se užitak udvostručuje.

Ovih vrelih julskih i tek dolazećih avgustovskih dana, Somersby je odlučio da nas počasti jednom prelepom, cvetnom ljuljaškom koja je postavljena samo za nas, na tri lokacije po 7 dana u Beogradu.

Prva lokacija je bila na Kalemegdanu gde se uživalo uz zalazak sunca, druga na predivnom šetalištu novog Beograda na vodi, a od 31. jula možemo je naći na terasi prostranog Ada Mall-a. Za više informacija, posetite Instagram stranicu @SomersbySrbija ili Web stranicu www.somersby.com

Foto: Shutterstock, Promo
Tekst: Somersby Promo

 

Tags:

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

U SRCU GRADA: Rajićeva SC slavi 5. rođendan!

Humanitarna izložba modnih fotografija

Lifestyle

Zavirite u presladak stan Dženifer Lorens sa Menhetna

Glumica prodaje loft za neverovatnih 10,5 miliona dolara.

Lifestyle

Zavirite u jedan od najlepših stanova koji Meril Strip godinama nije uspevala da proda

18 fotografija dokazaće vam ono što reči ne mogu, ovaj penthouse koji se nalazi na donjem delu Menhetna jedan je od najlepših životnih prostora koje smo ikada videli.

Lifestyle

Trifonas Samaras: Sloboda kao imperativ

Upoznajte legendarnu ikonu stila iz Atine

Lifestyle

Da li je Dženifer Lorens najiskrenija holivudska mama?

Glumica otkriva kako izgleda život sa bebom u kući!

Lifestyle

Porodila se Adrijana Lima i odabrala nesvakidašnje ime za bebu

Nakon dve ćerke koje ima sa košarkašem Markom Jarićem, manekenka je dobila sina sa filmskim producentom.

Lifestyle

STIHL - dobri komšija: Društvena odgovornost kao imperativ

Poslednjom akcijom, kompanija je uredila zelene površine u dvorištima vrtića na teritoriji Novog Beograda.

Lifestyle

Srećan rođendan, Kameron! Slavna glumica danas puni 50 godina.

Iako se povukla iz sveta glume, uskoro je gledamo u komediji "Back in Action".