Kreirajte lični luksuz: Uz novu Mattioli Puzzle kolekciju nakita imate mogućnost da izrazite svoju pravu prirodu

Decembar je mesec darivanja – dolaze nam najradosniji praznici u godini, vreme kad slavimo ljubav i onima koje najviše volimo pokazujemo koliko su nam važni. To možemo učiniti i pesmom, lepim gestom ili zagrljajem, ali ako hoćemo da im pokloinimo nešto dragoceno, što će zauvek ostati uz njih, godinama, onda razmišljamo o nakitu – komadima koji kriju neku priču, koji može da se nasleđuje i postane deo priča koje tek treba da budu isričane. 

Mattioli, luksuzna kuća nakita koja je osnovana u Torinu, davne 1860. godine, i danas može da se pohvali naprednim tehnikama izrade nakita, ali i bogatom tradicijom luksuza koja je zasnovana na spoju kreativnosti, strasti i izvrsnoti i to pri izradi svakog komada. A glavni aduti nove kolekcije, šarmantnog naziva Puzzle, jesu razigranost boja i detalja, koje vas, poput kakvog kaleidoskopa, ostavljaju bez daha.

Moderan, ručno izrađen, ovaj nakit omogućuje da svakodnevno kombinujete različite elemente i kreirate jedinstven izgled, u skladu sa odevnom kombinacijom ili raspoloženjem kakvo imate tog dana.

Predivnu “Slagalicu” čini nekoliko podkolekcija. Tu su dragulji od 18-karatnog zlata odnosno Puzzle Mother of Pearl linija, potom Safari komadi koji plene veselim koloritom, pa Puzzle Gold koji sadrži jednostavne, vanvremenske komade. Tu je i Puzzle Diamonds linija, koja može da se opiše sa samo dve reči – čista elegancija, dok Mini Puzzle svojim živopisnim koloritom slavi radost života.

U susret praznicima, zasijajte večnim glamurom ili pomozite nekome da zasija istinskim sjajem, i obradujte sebe ili dragu osobu nakitom koji govori više od reči. Više o nakitu saznajte na sajtu kazimirowa.rs

Fotografije: Promo