Dragoceni tvid u novoj kolekciji Chanel High Jewelry

Chanel predstavlja svoju prvu kolekciju „visokog“ nakita posvećenu tvidu.

Kako zlato i dijamanti mogu biti toliko savitljivi kao ručno tkana škotska vunena tkanina? Kako je moguće da materijal od metala i kamenja bude prožet ritmom i disanjem koji su podjednako duboki i čisti?

Da bi odgovorila na ova pitanja, radionica visokog nakita CHANEL razvila je posebne tehnike artikulacije, udišući vitalnost pokreta u čvrsto zlato i odajući počast divnoj nepravilnosti tvida, tkanine koja je toliko oduševila Gabrijelu Šanel. Dijamanti, biseri i safiri su slojeviti i isprepleteni stvarajući ogrlice, prstenje i narukvice sjajnih teksturnih efekata.

Čiste linije svake kreacije, izrađene ručno, pojačavaju grafičku snagu ovog izuzetnog tkanja. Čitava kolekcija, koja sadrži 45 izuzetnih komada, zamišljena je da iskaže karakteristike tvida. omiljenog materijala Mademoiselle Chanel koji je prvo pozajmila iz muške garderobe i učinila najprepoznatljivijim simbolom svog branda.

Sa ovom kolekcijom visokog nakita, CHANEL započinje novo poglavlje u istoriji tvida.

Od škotskih granica do radionice u Place Vendome, CHANEL nas poziva na putovanje da otkrijemo kolekciju visokog nakita posvećenu u potpunosti ovoj tkanini. Ukrašen kamenjem i dijamantima, tvid postaje dragocena tkanina koja izražava svu snagu, stručnost i kreativnost CHANEL High Jewellery-a.
 

Chanel je nedavno objavio film „Over The Moon“ u znak proslave nove kolekcije Camelia. Više otkrijte, ovde!