Satovi iz nove kolekcije 2020 – Michael Kors

Među novitetima satova Michael Kors su modeli bledo roze nijanse, satovi sa sjajnim remenima, kao i poklon setovi sa elegantnom narukvicom.

Sat je odavno prestao da služi samo kao uređaj koji tačno označava vreme – sada je to moderan ukras koji pokazuje vaš status. U novoj kolekciji satova 2020 Michael Kors, ljubitelji minimalizma i oni koji traže ekspresivne satove sa obiljem kamenčića i dragocenog sjaja naći će svoje favorite. Pogledajte bliže delikatne prašnjave ružičaste modele koji upotpunjuju linije Ritz, Runway i Slim Runway- oni će biti odlični suputnici uz farmerice i majice, kao i romantični večernji izgled.

Posebna pažnja posvećena je novitetima Whitney s kristalima na narukvici, kao i univerzalnim modelima iz Lexington kolekcije s valovitim okvirom i kristalima – predstavljeni su u čeličnoj boji i u nijansi žutog zlata, koja, možda, nikada neće izaći iz mode.

Takođe nismo mogli skinuti pogled sa nove Pyper kolekcije sa kaiševima koji su natopljenim Swarovski kristalima i Maci satovima sa fotogeničnim brojčanikom ukrašenim kristalima i kamenčićima u obliku zvezda i snežnih pahuljica.