Zodijak

Nedeljni astro od 27. februara do 5. marta

Ovan

Raspoloženje „jer sam vredan toga“ nastavlja se ove nedelje dok vas Venera i Jupiter guraju da se počastite – jer vam je tako došlo. S obzirom na to da će Mesec uticati na vas oko srede i četvrtka, nebo je pripremljeno za veće eksplozije. Sve je to dobra zabava, ali nemojte se iznenaditi ako vam dobronamerni prijatelj uskoči da vas podseti na vaš kreditni limit.

Bik

Neka poslovna odluka ili dogovor bi se mogli ostvariti ove nedelje. Novi razvoj događaja nosi osećaj težine i ima potencijal da postavi potpuno novi ton u vašem profesionalnom životu. Verujte svom iskustvu i držite se, ovo nije vreme da se preispitujete. Znate šta treba da uradite, čak i ako vas to primorava da idete protiv onoga što je popularno.

Blizanci

Znoj je odgovor na vaš stres početkom nedelje. Sprijateljite se sa trakom za trčanje i povećajte broj otkucaja srca. To je idealan način da se nosite sa milion različitih prioriteta koji se bore za vašu pažnju. Planiranje putovanja – čak i ako će se desiti za godinu dana – daće vam snagu sredinom nedelje.

 

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, gde vas čekaju i mesečni i godišnji horoskop.

Foto: Pexels