GASTRO
Šta sa ostacima božićne trpeze? Džejmi Oliver ima savršeno rešenje
Goli kuvar obožava ostatke ručkova i večera i od njih pravi savršenu pitu.
GASTRO
Povratak zdravijoj hrani: Zapečeni batat sa leblebijama
Praznici se privode kraju, i vreme je da privedemo kraju i bogatu gozbu prazničnih đakonija
GASTRO
Ramstek punjen na mediteranski način
Veoma ukusno i dekorativno posluženje, idealno za praznične dane.
GASTRO
Mirisni, mekani, posni medenjaci
kolaci recept
GASTRO
Okrepljujuća čorba sa belim mesom
Za dane kad vam je potrebna "ekstra" snaga.
GASTRO
Rolnice sa cimetom
Hrskav kolač, savršen za druženje uz popodnevnu kafu.
GASTRO
Rižoto sa sušenim paradajzom
Lagano jelo koje možete poslužiti samostalno ili kao prilog
GASTRO
Kako đumbir pomaže u ublažavanju prehlade i kašlja
Lekari savetuju da prehladu lečimo đumbirom