Megan Foks napisala zbirku poezija o izgubljenoj veri u muškarce

Kada je Megan Foks izbrisala sve svoje objave na Instagramu o Mašin Gan Keliju, vest je toliko buknula da je bila ravna spaljivanju Aleksandrijske biblioteke. Od trenutka kada je par obuzeo javnu sferu 2021. godine, nije postojala osoba koja nije bila fascinirana tom vezom, na dobar ili loš način.

Podsetimo se samo, nošenja ogrlice sa bočicom krvi, prenaglašenog twin flame-a, vereničkog prstena sa bodljama u sebi, preterano uparenih outfita i objava na Instagramu koje su pratile sav taj zanos divlje romanse. Nažalost, usred navodne prevare u vezi, sve ikad napisano na profilu glumice o buntovnom reperu, izgubljeno je u etru.

Ali sada, Megan se vraća sa čitavom zbirkom poezija “Pretty Boys are Poisonous”, koju je napisala “u pokušaju da se isčupa bolest koja se ukorenila u meni zbog mog ćutanja”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

„Provela sam ceo svoj život čuvajući tajne muškaraca“, napisala je. „Boli me telo od tereta njihovih greha. Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje reči mogu inspirisati druge da povrate svoju sreću i svoj identitet koristeći svoj glas da osvetle ono što je zakopano, ali ne i zaboravljeno, u tami.” Knjiga sadrži više od sedamdeset pesama koje beleže „sve načine na koje se uklapamo u oblik onih koje volimo, čak i ako to znači da se gubimo u tom procesu“.

Iako je zbirka literalni prikaz Meganine veze sa mnogim muškarcima koji su obeležili njen život, kao jednoj od najneutemeljenijih slavnih ličnosti, čini se prilično verovatnim da će pesme bar delimično dotaknuti njen odnos sa MGK. Pevač je čestitao glumici u komentarima, napisavši „Ponosan na tebe“, uz plamen emodžija, naravno.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.