Megan Markl je napisala knjigu za decu pod nazivom “Klupa”

Priča, inspirisana Harijem i Arčijem, kreće u prodaju 8. juna.  

Od sada je Megan Markl svojoj kraljevskoj tituli dodala titulu „spisateljice dečjih knjiga“. Početkom juna, dirljiv komad pod nazivom „Klupa“ kreće u prodaju. Navodno je inspirisana pesmom koju je vojvotkinja od Saseksa napisala za svog supruga princa Harija na Dan očeva, mesec dana nakon što se rodio njihiv sin Arči 6. maja.

Detalji o knjizi objavljeni su na sajtu dobrotvorne organizacije para Archewell, a zaplet opisuje kao „priču o posebnoj vezi oca i sina, ali viđenu očima majke“.

„Pisački debi vojvotkinje od Saseksa, inspirisan njenim suprugom i sinom, dirljivo odražava razvoj i produbljivanje odnosa između očeva i sinova i podseća nas na mnoge načine na koje se ljubav može formirati i izraziti u savremenoj porodici“, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Knjigu je ilustrovao animator Kristijan Robinson, čiji portfolio uključuje „Sesame Street“ i Pixar crtane filmove.

„Kristijan je ovoj priči dodao lepe akvarel ilustracije koje prenose radost i udobnost odnosa između očeva i sinova iz svih sfera života“, komentariše Megan rad na ovoj publikaciji. „Bilo mi je posebno važno, a Kristijan i ja smo blisko sarađivali da bismo prikazali ovu posebnu vezu. Nadam se da će „Bench“ pronaći mesto u svakoj porodici, bez obzira na njen sastav, kao i u mojoj “.

Knjiga je objavljena u izdanju Random House Children’s Books u Sjedinjenim Državama, a distribuiraće se u drugim zemljama putem Penguin Random House.

 Foto: Twitter prin. screen